Kauden tärkein ottelu

Kotikaukalossa pitää vain ja ainoastaan voittaa!

Eilen maanantaina playoffs-kevät iskettiin käyntiin Porissa ja tänään sille haetaan jatkoa kotikaukalossa. Neljännesvälierät pelataan paras kolmesta -järjestelmällä ja tänään pelit päättyvät, jos Porin Ässät juhlii summerin soittaessa. Eilen Porin Isomäessä ottelusarjan ensimmäinen osaottelu kirjattiin porilaisille ja tänään agenda on hyvinkin yksinkertainen.

Edessä on kauden tärkein ottelu! Ei enempää eikä vähempää, kuin voitto kelpaa tai muuten katseet suunnataan ensi syksyyn. Kotiyleisön edessä on pakko onnistua tai muuten kausi päättyy ja Ässät jatkavat puolivälieriin. Voitolla taas ratkaisu siirtyy torstaille ja Porin West Areenalle.

Eilinen ensimmäinen osaottelu kirjattiin padalle numeroin 2–1. Pitkään ottelu oli maalin peli, mutta viimeisellä minuutilla kiekkoa kaivettiin verkosta kahdesti. Ratkaisevan tuntuisen toisen maalin porilaisille teki Roni Sevänen tyhjään maaliin, mutta Valtteri Pulli onnistui kaventamaan tilanteen vielä 12 sekuntia ennen päätössummeria. Liian vähän, liian myöhään.

Miehistöä ei lähdetä muuttamaan nukutun yön jälkeen. Paljon vartioina eilisen tapaan ovat veräjänvartijat Lassi Lehtinen, sekä Niklas Rubin. Toinen kaatuu ja toinen ei; tiistai-ilta kertoo sen.

Tämä tie kuljetaan yhdessä!

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Michael Dal Colle (1vko)

Pavol Skalicky (1vko)

Roni Allén (1vko)

Lauri Korpikoski (4vko)

Scott Kosmachuk (4vko)

Pidempi toipumisaika:

Tyler Steenbergen

Ruben Rafkin

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit