KalPan kimppuun kotikaukalossa

Pisteetön putki poikki kotiyleisön edessä?

Turun Palloseura isännöi Kuopion KalPaa Gatorade Centerissä lauantai-iltapäivänä. Kiekko tippuu jäähän kello 16.00 ja paluu voittokantaan on välttämätön. Iltaan lähdettäessä Jussi Ahokkaan miehistöllä on alla neljä suoraa tappiota ja 14 viimeisestä ottelusta voittoja on irronnut vain kaksi.

Molemmilla joukkueilla on runkosarjaa jäljellä tasan 20 ottelua ja ennen iltaa Palloseura on viisi pistettä kuopiolaisia edellä. TPS on kerännyt 40 ottelusta 61 pistettä ja samainen saldo näyttää savolaisilla 56. Kuluvan kauden kaksi aikaisempaa välienselvittelyä on kirjattu mustavalkoisille.

Kovavireinen KalPa on napannut viimeisestä 10 ottelusta 20 pistettä. Tommi Miettinen johdattaa joukkonsa Gatorade Centerin kirkkaisiin valoihin Raumalta, mistä KalPa haki täyden pistepotin torstaina numeroin 2–5. Vastavuoroisesti Palloseura luistelee iltaan eilisen Tampereen vierailun jälkeen, mistä kotiinviemisinä oli 4–2-tappio.

Koronan selättäneet Markus Nurmi, Mikael Pyyhtiä, sekä Jonne Tammela palaavat takaisin kaukaloon ja hyviä otteita maalinsuulla esittänyt Eetu Anttila jatkaa tolppien välissä.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit