Kalenterivuosi käyntiin kotona

Vain voitto kelpaa Gatoarde Centerin syleilyssä!

On kalenterivuoden 2023 ensimmäisen kotiottelun aika! Torstai-iltana Gatorade Centerin syleilyssä turkulaisyleisöä viihdyttää yhdessä Palloseuran kanssa turkoosi Lahden Pelicans! Jaossa on isot pisteet ja molemmat joukkueet tekevät kaikkensa, että tappioputki katkeaa tänä iltana Turussa!

Seura iskee iltaan kolme tappiota harteilla. Kahdesta viimeisestä ottelusta pisteet on menetetty erittäin harmittavalla tavalla; kolmen maalin johdosta peli on kääntynyt vastustajalle. Ensin viime vuoden viimeisessä ottelussa Porin Ässiä vastaan, ja sitten tiistaina Jyväskylässä.

Jussi Ahokas on valmennusryhmänsä kanssa käynyt keskustelut ja tehnyt toimenpiteet, jotta tänään Seura palaa voittojen tielle. Vain kolme pistettä kelpaa kalenterivuoden ensimmäisestä kotiottelusta!

Vierasjoukkue Pelicans on tehnyt kahteen viimeiseen otteluun vain yhden maalin. Ottelut ajoittuvat viime vuoden loppuun ja tänään lahtelaiset luistelevat kalenterivuoden ensimmäiseen otteluunsa. Tommi Niemelän johtama ryhmä saapuu Turkuun sarjataulukon neljänneltä paikalta ja pisteitä runkosarjan 34 ottelusta on kertynyt 62.

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Aarne Intonen (1vko)
Roni Allén (2vko)
Tyler Steenbergen (4kk)

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit