Kaksi pistettä riittää kotietuun

Palloseura matkustaa runkosarjan viimeiseen vierasotteluun Lappeenrantaan.

Turun Palloseuran matka käy Lappeenrantaan, kun SaiPan vieraana on jaossa runkosarjan viimeiset pisteet. TPS on varmistanut jo suoran playoffs-paikan ja myös playoffsien ensimmäisen kierroksen vastustaja on selvillä, kun Helsingin IFK päätti runkosarjan kotivoitolla Rauman Lukosta. Kotietu on kuitenkin vielä jaossa, sillä tänään kahden pisteen voitolla lappeenrantalaisista, alkaisi playoffs-kiekko Turun Gatorade Centerin kotikaukalosta. SaiPan kausi sen sijaan on illan päätteeksi ohi, kävi pelissä miten tahansa. Oman esteettisen tavoitteen lappeenrantalaisille asettaa kuitenkin kamppailu JYPin kanssa sarjataulukon 13. sijasta sekä kauden 2021-22 viimeinen esiintyminen kotiyleisön edessä.

Mustavalkoinen vierasjoukkue on pelannut viime kierrokset erittäin vahvasti ja runkosarja halutaan voittaa viiden ottelun voittoputkessa. Palloseuran käsittelyssä viime viikkojen aikana vuoroin ovat saaneet taipua niin Lukko, KalPa, Jukurit kuin viimeisimpänä Kärpätkin. Kotijoukkue Saimaan Pallo lähtee peliin vyöllään suureksi luokiteltava vierasryöstö Hämeenlinnan Pallokerhosta. Runkosarjan viimeisten kierrosten voittoja on napsunut myös Vaasan Sportista sekä jatkoajalla Kouvolan KooKoosta.

Illan ottelun kokoonpano näyttää Palloseuran osalta tutulta. Ainoana muutoksena sunnuntain kärppäpeliin nähdään flunssan takia sivussa olleen Eemil Viron paluu toiseen pakkipariin Ruben Rafkinin rinnalle. Johan Ivarsson siirtyy seitsemänneksi puolustajaksi.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit