Kajahtaako Kouvolassa?

TPS jahtaa toista peräkkäistä vierasvoittoa perjantai-illassa.

Kun on alkuun päästy, niin antaa mennä vaan. Näillä ohjeilla voisi moni Turun Palloseuran ystävä saatella mustavalkoiset Kouvolan syksyiseen perjantai-iltaan Liiga-pisteiden keräämiseen.

Näin siksi, että Seuran keskiviikkoillan vierailu ja kolmen pisteen pyörähdys Jyväskylässä antaa suorastaan suurta odotusarvoa tämän illan peliin.

Helppoa Kymenlaakson hiljentämisestä ei kuitenkaan tule. Tuskin sitä kukaan odottaakaan. Kouvola kun on ollut Seuralle jokseenkin nihkeä paikka pelata viime vuosien aikana.

Myös vilkaisu sarjataulukkoon kertoo sen, että KooKoota vastaan TPS:n on tarjottava kollektiivisesti kestävä 60-minuuttinen. Kouvolalaiset ovat nimittäin aloittaneet kauden erittäin vahvasti; kolmesta pelistä kahdeksan pistettä on jo itsessään kultaisen kypärän noston paikka.

Millaisella kokoonpanolla Seura sitten syöksyy illalla kaukaloon? Käytämme tässä yhteydessä termiä ”muokattu kokoonpano”.

Varusmiespalvelukselleen onnellisen päätöksen saaneet Aarne Intonen ja Ruben Rafkin palaavat tänään rivistöön. Intonen ykkösketjun keskellä ja Rafkin tämän hetken kohutuimman Liiga-pelaajan, TPS-pakki Valtteri Pullin, vierelle.

Alkukauden nelosvitjassa sykkinyt Lauri Korpikoski nousee puolestaan tänään kakkosvitjan oikeaan laitaan, josta katsomon puolelle siirtyy Kai Kantola.

Korpikosken tontille neloskenttään sijoittuu Kalle Väisänen.

Puolustuspäässä Aron Kiviharjua ei nähdä illan kokoonpanossa. Pakistoon nousee sen sijaan Sisu-Petteri Lehtonen, seitsemännen pakin pestiin.

Turkulaisten maalilla venyy tänäkin iltana Lassi Lehtinen.

Perjantai-illan jääkiekkotarinan avaussivu kääntyy Kouvolassa klo 18.30.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit