Kahden kovan kohtaaminen

Keskiviikkona Gatorade Centeriin saadaan vieraita Pohjoisesta.

Turun Palloseuran viikko isketään pelien osalta käyntiin keskiviikkona, kun vieraita saapuu Pohjoisesta. Kahden kovan kohtaamisessa Oulun Kärpät luistelee Seuran vieraaksi ja mustavalkoisten tavoitteena on palata takaisin voittokantaan!

Viime lauantaina Seura koki kirvelevän tappion Lahdessa, kun Pelicans piti pisteet Isku Areenalla numeroin 2–1. Palloseuran maalista vastasi Mikael Pyyhtiä ja Lassi Lehtinen nappasi mustaa kiinni totuttuun tapaan! Ottelun ratkaisu syntyi yhdeksän sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua, kun kotijoukkueen puolustaja Topias Vilen laukoi kiekon TPS-maaliin.

Viidestä viimeisestä ottelusta mustavalkoiset ovat keränneet kymmenen pistettä, mikä on kaksi enemmän kuin illan vierasjoukkue Kärpät. Kokonaisuudessaan runkosarjassa oululaiset ovat vastavuoroisesti napanneet kaksi pistettä Seuraa enemmän, kun pelejä on molemmilla alla 17. Kahden pisteen välimatkasta johtuen pisteet ovat molemmille erittäin isot. Kärpät lähtee iltaan sarjataulukon sijalta kolme ja TPS seitsemänneltä paikalta.

Jussi Ahokas on muovannut kokoonpanoa Lahden dramaattisen illan jälkeen. Jonne Tammela tekee paluun takaisin tositoimiin ja hyökkää yhdessä Aarne Intosen, sekä Scott Kosmachukin kanssa. Tulikuuma Lassi Lehtinen vartioi totuttuun tapaan mustavalkoisten maalia!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit