Jokisen Jukurit Turkuun

Ei kahta ilman kolmatta?

Turun Palloseuralla on edessä viikon kolmas kamppailu. Viikon päättävässä kamppailussa vastaan luistelee Olli Jokisen luotsaama Mikkelin Jukurit ja mustavalkoisten mielessä on täydellinen viikko. TPS voitti keskiviikkona Lappeenrannan SaiPan kotikaukalossa ja torstaina Helsingin IFK kaatui Nordenskjöldinkadulla lukemin 1–2.

Olli Jokisen valmentama Jukurit saa vastaansa sarjan piikkipaikalla seilaavaan Palloseuran. Mikkeliläiset saapuvat Turkuun kaksi tappiota niskassaan, kun taas Jussi Ahokkaan ryhmä on napannut kolme täyden pistepotin voittoa peräkkäin. Voitoista kaksi tuli jo tällä viikolla ja sanonta ”Ei kahta ilman kolmatta” on kirkkaana mielessä.

Viime kaudella TPS ja Jukurit kohtasivat neljästi. Palloseura voitti kaikki kohtaamiset ja ainoa pistemenetys tuli viimeisestä kamppailusta, kun Mikkelin maaliskuisessa illassa voitto irtosi vasta voittolaukauskilpailun jälkeen.

Jukureiden miehistö on kokenut todellisen muodonmuutoksen aina valmennuksesta lähtien. Olli Jokinen johtaa joukkoja penkin takaa ja uusia pelaajia nähdään kentällä tositoimissa. Jukureiden pelipaidan pukee päälleen muun muassa Jarkko Immonen, Jani Tuppurainen, Pekka Jormakka, sekä turkulaisyleisöllekin tuttu Petrus Palmu.

Palloseuran maalilla illan ottelussa jatkaa venäläismaalivahti Andrei Kareev. Jack Rodewaldin ja Filip Sandbergin rinnalla hyökkäävä Ruskon Leijona Markus Nurmi luistelee Gatorade Centerin kirkkaisiin valoihin kultakypärä päässään.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit