Isojen pisteiden ilta Äijänsuolla

Seura iskee lauantai-iltana sarjakärjen kimppuun!

Turun Palloseuran pistetaistelu Liigan runkosarjassa jatkuu tänään Rauman Äijänsuolla! Kamppailu on viikon kolmas ja samalla viimeinen. Tavoitteena on vain ja ainoastaan pistepotin kartuttaminen, mutta haaste tulee olemaan valtaista, sillä vastassa on rakas vihollinen sarjakärki Rauman Lukko.

Eilen mustavalkoiset isännöivät Liigan kovinta vierasjoukkuetta Kouvolan KooKoota. Tänään Kivikylän Areenalla asettuu vastaan vastavuoroisesti Liigan kovin kotijoukkue. Eilen Gatorade Centerissä ratkaisu haettiin pitkän kaavan kautta ja tuloksena oli yksi piste. Tänään vain voitolla on merkitystä Rauman pimenevässä illassa!

Pisteiden merkitystä ei voi kylliksi korostaa tässä vaiheessa runkosarjaa. Jokaisen pisteen merkitys on suuri, kun lähestytään kevään ratkaisuja. Voitolla voi nousta monta sijaa, mutta tappiolla tippuminen sarjataulukossa käy nopeasti. Runkosarjassa edukseen esiintynyt Lukko on lentänyt viimeisimmissä otteluissa matalapaineessa ja tänään Jussi Ahokas miehistöineen iskee kovaa Satakunnan sydämeen.

Palloseura lähtee iltaan sarjan seitsemänneltä paikalta. Mustavalkoiset ovat tasapisteissä Kuopion KalPan kanssa ja Lahden Pelicansiin, sekä Oulun Kärppiin eroa on vain kaksi pistettä. Illan ottelussa ja koko kierroksella on tänään paljon pelissä. Paikat voivat vaihtua, mutta ilta näyttää suunnan.

Jussi Ahokas on pakotettu tekemään pieniä viilauksia pelaavaan kokoonpanoon. Puolustaja Valtteri Pulli on väliaikaisen pelikiellon takia sivussa kurinpitokäsittelyn ajan KooKoo-ottelun tapahtumien seurauksena. Muuten kokoonpanossa ei vaihtuvuutta nähdä ja totuttuun tapaan Lassi Lehtinen toimii viimeisenä lukkona mustavalkoisten tolppien välissä.

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Scott Kosmachuk (Day-To-Day)
Ruben Rafkin (Arvio tarkentuu)
Jimi Suomi (1vko)
Roni Allén (1vko)
Tyler Steenbergen (3kk)

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit