Isojen panosten keskiviikko

Sebastian Stålberg debytoi turkulaisyleisön edessä.

Turun Palloseura haastaa Oulun Kärpät viikon avausottelussa. Kotiyleisön edessä pelattava ottelu on todella tärkeä molemmille joukkueille, panoksena on kuuden parhaan joukkoon pääseminen sekä kilvoittelu jopa pudotuspelien kotiedusta.

Kärpät sekä TPS ovat peräkkäin sarjataulukossa, joten ottelusta on odotettavissa tasaväkinen kamppailu, illan isoja panoksia unohtamatta.

Kärpillä on viimeisistä viidestä ottelusta kolme voittoa, pisteitä niistä on tullut yhteensä yhdeksän.

Turun Palloseuralla on puolestaan kertynyt pisteitä viidestä viimeisimmästä ottelusta kahdeksan. Voittoja kyseisistä peleistä on kaksi.

Seuran kokoonpanossa debytoi tänään tuore hankinta Vaasan Sportista, kun ruotsalaishyökkääjä Sebastian Stålberg pelaa illalla ensimmäisen ottelunsa mustavalkoisissa.

Stålberg siirtyi keskiviikkoaamuna Seuraan loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Tämän otteluennakon kirjoittana toimi TET-harjoittelija Aaro Siidoroff.

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Michael Dal Colle (1vko)
Pavol Skalicky (1vko)
Scott Kosmachuk (1vko)
Kalle Väisänen (2vko)
Mikael Pyyhtiä (2vko)
Roni Allén (2vko)

Pidempi toipumisaika:

Tyler Steenbergen
Ruben Rafkin

Pelikielto:

Valtteri Pulli (4 ottelua)

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit