Isojen panosten ilta

Champions Hockey Leaguen viidennellä kierroksella vastaan asettuu Wolfsburg Grizzlys!

Keskiviikkoillassa on luvassa paluu Euroopan kentille ja panokset ovat sen mukaiset! Turun Palloseura kohtaa Champions Hockey Leaguen viidennellä kierroksella saksalaisen Wolfsburg Grizzlysin. Panoksena on enempää eikä vähempää paikka turnauksen jatkopeleissä!

Neljän kierroksen jälkeen mustavalkoisten pistesaldo näyttää kuutta, kun illan vierasjoukkueella saldo on yhden pisteen verran isompi. Voitolla tai tasapelillä jatkopelit ovat omissa käsissä, ja ratkaisu siirtyy ensi viikon toiseen osaotteluun. Varsinaisen ajan tappiolla jatkopaikka kirjataan Wolfsburgille.

Illan ottelussa Mikael Pyyhtiä tekee paluun Gatorade Centeriin! Nuori hyökkääjä iskee otteluun kutakuinkin suoraan Columbuksen harjoitusleiriltä, ja keskiviikkoillassa hänet nähdään yhdessä Aarne Intosen, sekä Anthony Rechin kanssa.

– Totta kai on hienoa saapua takaisin! Pientä jet lagia tässä on päälllä, mutta kyllä tänään ollaan täydessä iskussa, tunnelmoi paluun Palloseuran paitaan tekevä Mikael Pyyhtiä aamujään jälkeen.

Ranskalaishyökkääjä Rechille illan vierasjoukkue on hyvin tuttu. Kotoisessa Liigassa kultakypärää kantava ranskalaishyökkääjä pelasi Wolfsburgin riveissä kolme aikaisempaa kautta ennen saapumistaan Turun Palloseuraan.

Kiekko tippuu tänään jäähän kello 19.00 ja Gatorade Centerin ovet avataan tuntia ennen ottelua! 

Liput TÄÄLTÄ!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit