Iso ilta Isku Areenalla

Turkoosi torstai mustavalkoiseksi?

Kevätaurinko nousee päivä päivältä korkeammalle, kun Liigan runkosarja on kääntynyt viimeiselle sivulle. Pistetaistelu käy kuumana, sillä paikka auringossa on monella joukkueella tavoitteena. Erittäin tasainen sarjataulukko tietää sitä, että jokainen piste on erittäin arvokas.

Viikon ensimmäiseen pelipäivään mustavalkoinen TPS luistelee Lahden Isku Areenalle. Vastaan asettuu turkoosi kotijoukkue Pelicans ja luvassa on erittäin kova haaste. Pisteitä kaivataan, mutta kovavireinen kotijoukkue lyö varmasti oman mausteensa torstain pelipäivän soppaan.

Tommi Niemelän Pelicans iskee iltaan sarjataulukon neljänneltä sijalta, kun vastavuoroisesti Jussi Ahokkaan mustavalkoinen Palloseura luistelee jäälle sarjan sijalta 8.

Kuluvalla kaudella joukkueet ovat selvitelleet välejään kolmesti ja tänään on luvassa runkosarjan viimeinen kohtaaminen. Kaksi ensimmäistä kohtaamista kirjattiin kotijoukkueelle 2-1 ja voitot olivat tasan. Kolmannessa  osaottelussa ratkaisu haettiin jatkoajan kautta ja lopulta Gatorade Centerissä loppulukemat kirjattiin voittolaukausten jälkeen 5. tammikuuta 3-4 lahtelaisille.

Lahden torstai-iltaan lähdettäessä hyviä uutisia tuo kokoonpanoon palaavat Kalle Väisänen ja Michael Dal Colle. Väisänen on istutettu Jonne Tammelan sekä Vili Munkin laidalle ja Michael Dal Colle hyökkää yhdessä Aarne Intosen ja Sebastian Stålbergin kanssa. Tuttuun tapaan mustavalkoisten  maalilla aloittaa Lassi Lehtinen ja on isossa roolissa tänään, kun pisteistä taistellaan Pelicansin vieraana.

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Pavol Skalicky (1vko)
Scott Kosmachuk (1vko)
Mikael Pyyhtiä (2vko)
Roni Allén (2vko)

Pidempi toipumisaika:

Tyler Steenbergen
Ruben Rafkin

Pelikielto:

Valtteri Pulli (1 ottelua)

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit