Ikioman ilta odottaa

Vieraskiertueen ensimmäinen etappi Mikkelissä!

Turun Palloseura iskee kahden ottelun vieraspeliviikkoon ja ensimmäinen pistetaisto käydään Mikkelin Ikioma Areenalla! Joukkue lähti matkaan jo eilen ja tänään haettiin tuntumaa heimolauman kotiluolassa! Luvassa on isojen tunteiden, sekä pisteiden ilta!

Jussi Ahokas yhdessä valmennustiiminsä kanssa on pakotettu tekemään kokoonpanomuutoksia. Michael Dal Collen, Scott Kosmachukin, sekä Ruben Rafkinin tilannetta seurataan päivä päivältä. Valtteri Pulli on maajoukkueen mukana ja puolustuspäästä sivussa ovat myös Jimi Suomi, sekä Roni Allén.

Kuitenkin totuttuun tapaan Lassi Lehtinen luistelee mustavalkoisten tolppien väliin ja miehistössä nähdään myös kaksi uutta nimeä! Taneli Ronkainen, sekä Olli Vanttaja pukevat tänään ensimmäistä kertaa päälleen Turun Palloseuran mustavalkoisen pelipaidan!

Seura iskee keskiviikkoiltaan sarjataulukon seitsemänneltä paikalta ja kevään lähestyessä pisteiden merkitys kasvaa koko ajan suuremmaksi! Kotijoukkue Jukurit luistelee puolestaan kotikaukaloonsa sarjan 11. sijalta. Taistelu pudotuspelipaikasta käy kuumana ja tänään ei helppoa iltapuhdetta ole luvassa.

Kuluvalla kaudella joukkueet ovat kohdanneet kolmesti. Seura on voittanut molemmat kotiottelunsa, mutta Jukurit käänsi viimeksi Mikkelissä kolmannen erän maaleilla taiston itselleen. Tänään pitää taistella koko 60 minuuttia ja ainoa tavoite on täysi kolmen pisteen potti!

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Scott Kosmachuk (Day-To-Day)
Michael Dal Colle (Day-To-Day)
Ruben Rafkin (Arvio tarkentuu)
Jimi Suomi (1vko)
Roni Allén (1vko)
Kalle Väisänen (2vko)
Tyler Steenbergen (3kk)

Maajoukkue:

Valtteri Pulli

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit