Hyvästä viikosta täydellinen viikko?

Nokia Areenan lauantai-illassa nähdään mustavalkoinen maihinnousu!

Turun Palloseura iskee yhdessä TPS-kannattajien kanssa viime kauden finaalivastustajan Tampereen Tapparan kimppuun! Yhdeksän bussillista kannattajia takaa kotiottelun tunnelman Nokia Areenalle ja vain kolmas voitto putkeen kelpaa lauantain reissusta!

Kaksi voittoa takataskussa ja kolmatta lähdetään metsästämään sarjakakkosen vieraana. Kirvesrinnoilla pisteitä on kuluvan runkosarjan aikana kertynyt 71, kun vastavuoroisesti mustavalkoisten saldo on 63. Helpolla ei pisteet tule Nokia Areenasta irtoamaan, mutta Jussi Ahokas on liekittänyt miehistön kovaan taistelutilaan ja lauantai-illassa pisteet jaetaan kovan työmäärän jälkeen.

Eilen perjantaina Gatorade Centerissä Helsingin IFK kaatui jatkoajalla. Aarne Intonen nautti Mikael Pyyhtiän poikittaissyötöstä loppulukemat 3–2 ja varmisti samalla voittokannassa pysymisen! Tampereelle lähdettäessä voittavaan kokoonpanoon tulee vain yksi muutos eilisestä; kanukkitykki Scott Kosmachuk jää sivuun ja Kasper Koskinen hyppää jälleen tositoimiin!

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Scott Kosmachuk (1 vko)
Martin Johansson (1 vko)
Roni Allén (1vko)
Tyler Steenbergen (4kk)

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit