Hunajainen lauantai

Voiko päivä enää paremmaksi muuttua?

Lokakuun ensimmäinen päivä ei voisi olla yhtään upeampi! Jo pelkästään se, että on lauantai ja pelataan rakasta vihollista Helsingin IFK:ta vastaan on itsessään erittäin upeaa! Toki jos ottelu käytäisiin vielä Gatorade Centerissä, niin kaikki olisi täydellistä!

Turun Palloseuran ja HIFK:n kohtaaminen nostaa itsessään jo vireystilaa, mutta lisätään yhtälöön vielä uudet pelipaidat sekä käynnissä oleva voittoputki! Lokakuun ensimmäinen tuo mukanaan uuden kuukauden ja täten myös uuden juhlakauden pelipaidan!

Palloseura suuntaa Nordenskiöldinkadulle viiden ottelun voittoputkessa! Eilen perjantaina SaiPa kaatui Lappeenrannassa numeroin 1–4 ja tänään putkea lähdetään jatkamaan HIFK:n kustannuksella! Mustavalkoiset suuntaavat iltaan sarjataulukon jaetulta piikkipaikalta 17 pisteen turvin!

Kotijoukkue HIFK:n alkukausi on ollut vaikea. Seitsemän pelattua ottelua on tuonut mukanaan vain viisi pistettä; kaksi voittoa ja vain toinen varsinaisen peliajan puitteissa. Viiden pisteen kokonaissaldo oikeuttaa sarjataulukon toiseksi viimeiseen sijaan (14).

Jussi Ahokas on pakotettu tekemään eilisen jälkeen yksi muutos kokoonpanoon. Scott Kosmachukin jäädessä eilen tulleen kolhun takia pois kokoonpanosta, hyppää Tyler Steenbergen Aarne Intosen, sekä kultakypärä Anthony Rechin vierelle. Viljami Marjala ottaa paikkansa Steenbergenin tontilta Jasse Ikosen ja Kai Kantolan ketjussa.

Nordiksella kiekko jäähän kello 17.00 ja kuudetta voittoa metsästämään!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit