HIFK niukasti parempi Lohjalla

TPS taipui Helsingin IFK:lle Lohjalla maalein 1-0.

HIFK - TPS 0-1 (0-0, 1-0, 0-0)

Ottelun avauserä tarjosi vauhtia ja vaarallisia tilanteita molempiin suuntiin. HIFK pääsi kokeilemaan jopa kahden miehen ylivoimaa, mutta Seuran alivoima kesti. Palloseuran avauserän paras paikka siunaantui Jonne Tammelalle, mutta HIFK:n Roope Taponen veti pidemmän korren. TPS ei onnistunut kahdella ylivoimakerralla ja tauolle mentiin tilanteesta 0-0.

Kova vauhti jatkui toiseen erään. Seuran Anthony Rech sai ylivoimalla loistavan maalintekopaikan, mutta Roope Taposen maali pysyi puhtaana. Toista erää oli pelattu reilut 12 minuuttia, kun Seuran jäähy kostautuu ja HIFK:n Leevi Teissala rokottaa vakuuttavalla laukauksella. HIFK:n 1-0 johdosta mentiin kolmanteen erään.

Kolmannessa erässä Palloseura pääsi muutaman hyvä maalintekopaikan ansiosta lähelle tasoitusmaalia, mutta HIFK:n Roope Taponen jatkoi vakuuttavaa tekemistä. HIFK:n 2-0 osuma oli myös hyvin lähellä, kun se pääsi vielä kolmannessa kokeilemaan kahdesti ylivoimalla. Seuran maalivahti Lassi Lehtinen torjui Taposen tapaan loistavasti.

HIFK:n nolla pitää loppuun saakka, ja se nappaa 1-0 voiton tiukassa ja kovavauhtisessa kamppailussa Lohjan illassa.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit