Helsinki kuuluu Turulle

Palloseura haki jälleen kerran kolme pistettä Nordikselta!

HIFK - TPS 2-4 (1-1, 0-2, 1-1)

Turun Palloseura matkasi maanantaina Helsinkiin, missä HIFK isännöi mustavalkoisia. Välienselvittely oli kauden kolmas ja kahdesta aikaisemmasta voitot oli kirjattu niin Turussa, kuin Helsingissäkin vierasjoukkueen nimeen. Viikon alkajaisiksi kyseistä tilastoa oli tarkoitus vaalia.

Palloseura sai otteluun hyvän lähdön ja palkinto tuli jo vajaan viiden minuutin kohdalla. Mikael Pyyhtiä pääsi nauttimaan maanantai-illan avausmaalin ylivoimalla Juuso Pärssisen nappisyötöstä. Jonne Tammela kirjautti niin ikään syöttöpisteen ajassa 4.37 syntyneeseen täysosumaan.

Mustavalkoisten johdossa edettiin aina ensimmäisen kympin yli, mutta seuraavan maalin iski kotijoukkue. Otto Paajanen ohitti Eetu Anttilan, kun ottelua oli pelattu 12 minuuttia ja 4 sekuntia päälle. Maali jäi erän viimeiseksi ja toiseen erään lähdettiin 1–1-tasatilanteessa.

Palloseuran tolppien välissä aloittanut Eetu Anttila sai tällin ensimmäisessä erässä ja toiseen erään mustavalkoisten maalille luisteli Andrei Kareev. Venäläisvahti piti toisen 20 minuuttisen aikana maalin puhtaana, mutta toisessa päässä verkko heilui kahteen kertaan!

Erän ensimmäisestä TPS-maalista vastasi Ville Lajunen ja illan toisen ylivoimamaalin tehtaili Tyler Steenbergen. Lajusen maali syntyi ajassa 26.19 ja Mitch Hultsin, sekä Elmeri Erosen alustama ylivoimamaali näki Helsingin jäähallin valot, kun peliä oli pelattu 33 minuuttia ja 27 sekuntia.

Kolmanteen erään luisteltiin Palloseuran kahden maalin johdossa, mutta ero kaventui jo erän alkuhetkillä yhteen maaliin. HIFK:n Juha Jääskä toi kotijoukkueen maalin päähän vain vajaan kolmen minuutin kohdalla.

Mustavalkoisten maalin johdossa edettiin piitkään aina kolmannen erän lopulle asti. Kotijoukkue IFK pääsi vielä pyörittämään viisi minuuttia ylivoimaa, kun Eemil Viro taklasi itsensä suihkuun, mutta tulosta ei tullut.

Jussi Ahokkaan johtama miehistö raastoi ja söi kiekkoa minkä ehti, eikä antanut mahdollisuutta helsinkiläisille. Viimeisenä lukkona toimi Andrei Kareev ja kotijoukkueen maalisarake pysyi kahdessa. Ajassa 58.36 Juhani Jasu sinetöi ottelun tyhjään maaliin ja täysi pistepotti lähti Palloseuran mukana takaisin Turkuun!

Lehdistötilaisuus

Maalikooste

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit