Heimolauman kimppuun

Mikkelin Jukurit isännöi mustavalkoisi keskiviikkoiltana!

Turun Palloseuran kiertue Savon maalla jatkuu keskiviikkona. Eilen pisteet lähtivät matkaan Kuopiosta KalPan kustannuksella ja tänään illan isäntänä toimii Mikkelin Jukurit. Illan pistetaisto on runkosarjan kolmanneksi viimeinen ja pisteiden merkitystä kevään lähestyessä ei voi liikaa korostaa.

Eilen pelatussa viikon ensimmäisessä koitoksessa Palloseura nujersi KalPan. Olvi Areenalla kolmeen pisteeseen oikeuttaneet loppulukemat kirjattiin summerin soittaessa 2–5. Tiistai-illan suurena sankarina toimi mustavalkoisten tukipilari Andrei Kareev. Ari Moisanen luisteluttaa venäläisvahdin myös tänään Palloseuran maalinsuulle.

Sarjataulukossa joukkueilla on ero tasan kymmenen pistettä. Mikkelin Jukurit on kerännyt 56 ottelusta yhteensä 104 pistettä ja joukkue taistelee runkosarjan voitosta. Mikkelin Ikioma Areenalle luisteltaessa TPS pitää hallussaan viimeistä suoraa pudotuspelipaikkaa 94 pisteen voimin.

Joukkueet ovat kohdanneet kolmesti kuluvan kauden aikana. Runkosarjan ensimmäinen välienselvittely kirjattiin Gatorade Centerissä mustavalkoisille lukemin 2–1, mutta kaksi seuraavaa mittelöä on mennyt Jukureille. Viimeksi Ikioma Areenalla mikkeliläiset nappasivat voiton lukemin 3–0.

Kovaan lentoon äitynyt heimolauma luistelee kotikentälleen neljän ottelun voittoputkessa, mutta Jussi Ahokkaan miehistö ei tämän edessä kalpene; Palloseura on voittanut neljästä edellisestä pistetaistosta kolme ja tänään tähtäimessä on vain ja ainoastaan täydet kolme pistettä!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit