Heimolauman kimppuun kotikaukalossa

Eetu Anttila luistelee mustavalkoisten tolppien väliin!

Turun keskiviikkoillassa isketään viimeiseen kotiotteluun ennen joulutaukoa, kun Mikkelin Jukurit saapuu vierailulle Gatorade Centeriin! Taisteleva mustavalkoinen kotijoukkue hyökkää heimolauman kimppuun latautuneena ja vain kolmen pisteen voitto mielessä! Vähempi ei kelpaa, sillä viimeisin kolmen pisteen kotivoitto on marraskuulta ja takaraivossa kismittää vielä kirvelevä tappio lauantain legendaottelusta.

Seura lähtee kääntämään kurssia keskiviikkoillassa. Alla on niukka 1–2-kotitappio Ässille viime lauantailta, mikä katkaisi neljän ottelun mittaisen voittoputken. Putken aikana voitot irtosivat maalin erolla, ja viimeisestä kahdeksasta ottelusta vain yksi on kirjattu muuten kuin maalin välimatkalla suuntaan tai toiseen. Kahdeksasta viimeisestä ottelusta vain kolme on ollut tappiollisia.

Vierasjoukkue Jukurit luistelee Gatorade Centerin kirkkaisiin valoihin sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta. Pisteitä heimolauma on kerännyt neljä vähemmän kuin Palloseura, kun pelattujen otteluiden määrä on molemmilla 28. Maaliero on mustavalkoisilla yhden verran plussalla, kun taas Jukureiden samainen tilasto on kaksi maalia pakkasen puolella.

Suurin muutos kokoonpanossa nähdään tolppien välissä. Lassi Lehtisen maajoukkuekutsun seurauksena Eetu Anttila saa näytönpaikan keskiviikkoillassa. Ari Moisanen on liekittänyt nuoren maalivahdin vastuunkantajaksi ja Anttila lähtee pysäyttämään Olli Jokisen johtamaa heimolaumaa kotiyleisön syleilyssä!

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Roni Allén (2-3vko)

Juhani Jasu (3vko)

Scott Kosmachuk (3vko)

Tyler Steenbergen (4kk)

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit