Hakeeko Seura hunajata Raumalta?

Makeanhimoinen TPS vieraaksi Lukon kotiavaukseen

Perjantai-illassa säihkynyt ja maaleilla rallatellut Turun Palloseura jatkaa Liiga-viikkoaan lauantaina Rauman Lukon vieraana. 

Jos oli Seuran ja Ässien eilisen ottelun lähtökohta herkullisen kutkuttava, täyttyy sama kriteeristö myös tämän illan väännössä. Turkulaisten ja raumalaisten taistot ovat perinteitä kunnioittaen olleet aina lämpöisiä tapaamisia, joissa fyysisyys, henkinen mittaaminen sekä vauhdikkaat tapahtumat ovat olleet hyvin usein läsnä. 

Lukko avasi kautensa perjantaina Jyväskylässä JYPin vieraana. Tappio Hippoksella tuskin ainakaan heikensi illan isäntien latausta Seuran kohtaamiseen – päinvastoin. 

TPS puolestaan lusikoi samaan aikaan Ässien verkkoon seitsemän osumaa, ammentaen samalla 7200-päisestä turkulaisyleisöstä energiaa koko Liiga-kauteen. 

Turkulaisten kokoonpanoon tulee yksi muutos Ässien kaatamisen jälkeen, kun Kalle Väisänen korvaa Vili Munkin mustavalkoisten rosterissa. 

Oman pikantin lisämausteensa TPS:n miehistöön tuo kakkosvitja, joka on raumalaisille varsin tutun näköinen; Skalicky-Ilomäki-Tammela. 

– Eilinen peli on jo unohdettu ja lataus Rauman iltaan vahvassa käynnissä. On vain hyvä asia, että uusi peli tulee vastaan nopeasti ja rytmi säilyy hyvänä, pohtii Ässiä vastaan kaksi syöttöpistettä leimannut puolustaja Valtteri Pulli. 

– Olennaisinta tänäänkin on keskittyä klassisesti omaan tekemiseen ja nimenomaan niihin asioihin, joita valmennus on meille painottanut. Tulossa on varmasti kuuma matsi, jossa meidän pitää onnistua joukkueena. Silloin meillä on hyvä mahdollisuus taistella myös ottelun voittamisesta, jatkaa Pulli. 

Lukko-TPS käynnistyy tänään klo 17. 

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit