Ensimmäistä kertaa Nokia Areenalle

Tampereen Tappara isännöi Palloseuraa perjantai-iltana!

Turun Palloseuran matka käy ensimmäistä kertaa kuluvan runkosarjan aikana Tampereen Nokia Areenalle. Vastaan asettuu aina vaarallinen Tappara kolmatta kertaa tällä kaudella. Kaksi aikaisempaa välienselvittelyä on kirjattu aina vierasjoukkueelle ja näin ollen voitot keskinäisistä kamppailuista ovat tasan 1–1.

Illan kotijoukkue Tappara luistelee kello 18.00 alkavaan mittelöön sarjataulukon viidenneltä sijalta. Piste-ero on Palloseuraan kuuden pisteen verran, kun kirvesrinnoilla pelattuja otteluita on yksi vähemmän. Tappara on sarjan neljänneksi huonoin kotijoukkue kerättyään 16 kotiottelusta vain 23 pistettä.

Kymmenen ottelun otannalla illan kotijoukkue on sarjan toiseksi kuumin joukkue. Kymmenestä viimeisestä taistosta tamperelaiset ovat napanneet 22 pistettä, samaisen lukeman näyttäessä Palloseuran osalta seitsemää. Kymmeneen viimeiseen otteluun Tappara on iskenyt 18 maalia enemmän kuin Jussi Ahokkaan johtama miehistö.

Ahokas ei ole tehnyt muutoksia kokoonpanoon Jukurit-ottelun jälkeen. Miehistö on täysin sama mitä keskiviikkona, eikä ketjukoostumuksia ole muovattu. Eetu Anttila jatkaa tolppien välissä ja hyökkääjät Markus Nurmi, Jonne Tammela, sekä Mikael Pyyhtiä ovat edelleen sivussa koronan takia.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit