Ensimmäinen näytös Vaasassa

Turun Palloseura ja Vaasan Sport iskevät yhteen back-to-back -hengessä!

Turun Palloseura ja Vaasan Sport iskevät yhteen back-to-back -hengessä! Perjantaina pelataan ensin Vaasassa ja sitten heti perään lauantaina Gatorade Centerissä! Vaasan Sähkö Areenalla kiekko tippuu jäähän kello 18.30 ja luvassa on varmasti värikäs ensimmäinen näytös!

Vaasalaisten kaikki neljä viimeisintä vääntöä on venynyt voittolaukauskilpailuun. Vaasan perjantai-illassa suurella todennäköisyydellä varsinainen peliaika ei tule riittämään, sillä myös mustavalkoisten viimeisimmistä otteluista suurin osa on ratkottu 60 minuutin toisella puolen.

Seuran kokoonpano elää illan otteluun lähdettäessä, sillä puolustuksesta Teemu Kivihalme on poissa tositoimista. Iloisena uutisena tulee kuitenkin Scott Kosmachukin paluu takaisin pelaavaan miehistöön loukkaantumisen jälkeen!

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Teemu Kivihalme (Day-to-Day)
Eetu Anttila (Day-to-Day)
Martin Johansson (1 vko)
Roni Allén (1vko)
Tyler Steenbergen (4kk)

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit