Ensimmäinen näytös Ässille

Playoffs-kevät aloitettiin maanantaina Porin Isomäessä.

Ässät-TPS 2-1 (0-0, 1-0, 1-1)

Turun Palloseuran playoffs-kevät iskettiin käyntiin maanantaina Porin Isomäessä. Neljännesvälierien pirtaan kuuluen jatkoon menemiseen tarvitaan kaksi voittoa ja huomenna Turussa Seuralla on pakkovoiton paikka! Ensimmäinen näytös Porissa kirjattiin kotijoukkueen nimiin maalin erolla.

Seura iski lähes täpötäyteen Isomäkeen vahvasti, mutta niin iski kotijoukkue Ässätkin. Ensimmäinen erä ei tarjonnut maaleja, mutta kovaa kamppailua ja taistelua kyllä löytyi. Seura pääsi kerran ylivoimalle ja kotijoukkue Ässät kahdesti, mutta täysosumat jäivät syntymättä ja toiseen erään luisteltiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toiseen erään kotijoukkue lisäsi sykettä kotiyleisön tukemana. Ässien Jesse Joensuu oli yksi ottelun suurista hahmoista ja kokenut hyökkääjä iskikin avausmaalin taululle ajassa 23.37. Kotijoukkue, sekä kotiyleisö sai osumasta valtaisan virtapiikin ja mustavalkoisten tilanne hankaloitui. Tolppien välissä ilmiömäisesti pelannut Lassi Lehtinen kuitenkin piti Seuran mukana taistelussa.

Kolmanteen erään luisteltiin padan maalin johdossa. Tasoitusosuma tarvittiin, mutta jos pelasi Lassi Lehtinen ilmiömäisesti mustavalkoisten tolppien välissä, niin pelasi myös toisessa päässä Niklas Rubin. Ruotsalaismaalivahti torjui kerta toisensa jälkeen Seuran lähentelyt, mutta loppuun asti ei nolla kuitenkaan pitänyt.

Erän viimeisellä minuutilla todistettiin kaksi maalia. Palloseura haki kavennusta ilman maalivahtia ja Ässien Roni Sevänen pääsi iskemään kiekon tyhjään maaliin 40 sekuntia ennen päätössummerin soittoa. Tilanne näytti tässä kohtaa lopulliselta, mutta lopputulos ei ollut vielä valmis.

Liian vähän liian myöhään. Valtteri Pulli onnistui laukomaan Seuran tulostaululle, kun pelikellossa oli aikaa jäljellä 12 sekuntia. Hiekkaa tiimalasissa oli kuitenkin aivan liian vähän, eikä tasoituksen tekemiseen jäänyt enää saumaa. Loppulukemat playoffs-kevään ensimmäisessä näytelmässä kirjattiin lopulta numeroin 2–1.

Sarja jatkuu heti huomenna Turussa ja tilanne on hyvinkin selkeä; voittaa pitää!

Lehdistötilaisuus

Maalikooste

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit