Ääripäiden mittelö

Olli Jokisen Jukurit isännöi mustavalkoisia tiistai-iltana.

Turun Palloseuran pisteiden metsästys jatkuu tiistai-iltana Mikkelin Ikioma Areenalla. Totuttuun tyyliin mustavalkoiset luistelevat taistoon sarjakärjessä ja kahden viimeisen ottelun tavoin vastaan asettuu sarjan viimeinen. Olli Jokisen luotsaama Mikkelin Jukurit pitää sarjataulukon perää 14 pisteen voimin.

Kauden 16. ottelussa mustavalkoiset saavat vastaansa Liigassa eniten maaleja päästäneen joukkueen. Jukureiden verkko on heilunut yhteensä 56 kertaa, mikä on 34 maalia enemmän kuin Palloseuran samainen tilasto. Andrei Kareevin, sekä Eetu Anttilan vartioima veräjä on ylivoimaisesti Liigan puhtain. Maaleja Palloseuralle on tehty vain 22 kappaletta.

Illan kotijoukkue Jukurit on pystynyt voittamaan yhdeksästä viimeisestä ottelustaan ainoastaan yhden. Lahden Pelicans kaatui 20. päivä kuluvaa kuuta lukemin 4–7. Viimeisin kotivoitto mikkeliläisiltä löytyy lokakuun ensimmäiseltä päivältä.

Palloseuran voittokulku sarjan kärjessä on ollut vahvaa. Täysien pistepottien takana on kuitenkin tiukkoja taistoja ja kolme viimeisintä ottelua on kirjattu Seuran nimiin maalin erolla. Jos Jukureiden viimeisin kotivoitto löytyi lokakuun ensimmäiseltä päivältä, löytyy Palloseuran yli yhden maalin voitto kuun toiselta päivältä. Rauman Lukko kaatui Gatorade Centerissä lukemin 4–2.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit