281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Jukurit KE 3.3. 18:30

Runkosarjan 2020-2021 liput

 

Lounais-Suomen aluehallintoviraston päätöksen vuoksi TPS ei saa ottaa yleisöä otteluihin tämän hetken rajoitusten puitteissa maaliskuun 10. päivään saakka. Näin ollen otteluihin ei tällä hetkellä myydä irtolippuja.

 

 

Hinnasto

irtolippuhinnasto_nettisivut.jpg

Alennusryhmiin kuuluvat eläkeläinen, opiskelija, työtön, varus- ja siviilipalvelushenkilö, invalidi.
Ruoan sisältävät katsomoravintolan liput
= lipun hinta (sis. alv. 10%) + 12€ (sis. alv. 14%)
S-etu-hintaiset perusliput ovat myynnissä kaikissa Lippupisteen valtuutetuissa S-ryhmän myyntipisteissä ennakkoon

*HIFK, Lukko, Ässät ja Tappara -pelit +3€
*Alennusryhmille myynnissä rajoitettu erä alk. 10 € lippuja yläkatsomoon sekä katsomoravintolaan (K-18)
*Otteluissa ei ole ovimyyntiä (ovimyynnin tullessa käyttöön ovihinnat +5€, lastenlipuissa +2€, toimistolla liput myydään ovihinnoin)

 

katsomokartta_tps.jpg


TPS:n kannattajakatsomot sijaitsevat katsomoissa B3 (istumapaikkoja) sekä B4 (seisomapaikkoja).

Vieraskannattajien paikat sijaitsevat katsomossa E1.

Katsomoravintola sijaitsee katsomoissa A1, C4 sekä D1-D4. Lue lisää katsomoravintolasta täältä!


Otteluissa ei ole ovimyyntiä (ovimyynnin tullessa käyttöön ovihinnat +5€, lastenlipuissa +2€, toimistolla liput myydään ovihinnoin)

Toimistolta ostetut ja varatut liput myydään ovimyyntihinnoin. Ovihinnat ovat lasten lipuissa +2 € ja muissa lipuissa +5 € ennakkolippuihin nähden.

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum-kortti, SmartumPay, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Edenredin Virikeseteli, Tyky-kuntoseteli sekä ePassi (mobiilimaksu).

 

TIETOA LIPUISTA

Alennusryhmiin Alennusryhmiin kuuluvat eläkeläinen, opiskelija, työtön, varus- ja siviilipalvelushenkilö, invalidi. Lastenlippu on tarkoitettu 7-16-vuotiaille.

Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät runkosarjan 2020-2021 kotiotteluihin ilmaiseksi huoltajan seurassa (sisäänpääsyyn ei sisälly omaa istumapaikkaa).

Perhelippupaketit (1 aikuinen + 1 lapsi) ovat saatavilla runkosarjassa Perhekatsomoon G. HOX! Osta aina 2 lippua, tällöin tilaukseen tulee toinen aikuisten ja toinen lasten lippuna.

Saattajakortilla on ilmainen sisäänpääsy HC TPS:n kotiotteluihin. Saattajalla tulee olla myös oma lippu, jonka saa varattua Lippupisteen puhelinpalvelun, toimipisteiden tai sähköpostipalvelun kautta tps@lippu.fi.