karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg

LIPUT 

Kausikortit 2020-2021 ja lahjakortit myynnissä nyt!

Runkosarjan 2020-2021 irtoliput tulossa myyntiin myöhemmin.

 

katsomokartta_tps.jpg

TPS:n kannattajakatsomot sijaitsevat katsomoissa B3 (istumapaikkoja) sekä B4 (seisomapaikkoja).

Vieraskannattajien paikat sijaitsevat katsomossa E1.

Katsomoravintola sijaitsee katsomoissa A1, C4 sekä D1-D4. Lue lisää katsomoravintolasta täältä!

 

 

 

 

Hallin lipunmyyntipisteet aukeavat ottelupäivinä ma-to 1h ennen ottelun alkua ja pe-la 1h 30min ennen ottelun alkua.

TPS:n toimistolta voi ostaa lippuja arkisin klo 9-15. Toimistolta ostetut ja varatut liput myydään ovimyyntihinnoin. Ovihinnat ovat lasten lipuissa +2 € ja muissa lipuissa +5 € ennakkolippuihin nähden. Toimisto sijaitsee Gatorade Centerissä. Toimisto avoinna jälleen 27.7.2020.

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum-kortti, SmartumPay, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Edenredin Virikeseteli, Tyky-kuntoseteli sekä ePassi (mobiilimaksu).

TIETOA LIPUISTA

Alennusryhmiin Alennusryhmiin kuuluvat opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja invalidit. Lastenlippu on tarkoitettu 7-16-vuotiaille.

Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi huoltajan seurassa (sisäänpääsyyn ei sisälly omaa istumapaikkaa).

Perhelippupaketit (1 aikuinen + 1 lapsi) ovat saatavilla runkosarjassa Perhekatsomoon G5. HOX! Osta aina 2 lippua, tällöin tilaukseen tulee toinen aikuisten ja toinen lasten lippuna.

Ryhmäliput saatavilla runkosarjassa yli 20 hengen ryhmille sekä vierasjoukkueiden Fan Clubeille; ota yhteyttä TPS-toimisto / tps@tps.fi

TPS-lisenssikorteilla on ilmainen sisäänpääsy HC TPS:n runkosarjan kotiotteluihin. Lisenssin omaavat henkilöt voivat käyttää vapaita istumapaikkoja yläkatsomoissa.

Saattajakortilla on ilmainen sisäänpääsy HC TPS:n kotiotteluihin, kun saapuu ottelulipun ostaneen saatettavan kanssa. Saattajakortti ei oikeuta istumapaikkaan. Mikäli saattajalle halutaan istumapaikka saatettavan vierestä, sen voi ostaa alennusryhmien lipunhinnalla ennakkoon tai ovelta.