011

karuselli_kausikortti21-22.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_jaaexpot.jpegkaruselli_hunajacast[909].jpgkaruselli_kumppani.jpeg

Kannattajatoiminta

250317_hifk-56.jpg

 

TPS-kannattajat

Kannattajatoiminnan sydän on HC TPS Turku Oy:stä täysin riippumaton ja jokaiselle avoin yhteisö TPS-kannattajat. TPS-kannattajat on yhteisö, jonka jäsenet kannattavat Palloseuraa yli lajirajojen aina jääkiekosta jalkapalloon ja keilailuun.

Kotiotteluissa kannattajakatsomot (istuma ja seisoma) löytyvät B-päädystä. Vaikka et omistaisikaan kausikorttia seisomakatsomoon, voit otteluissa kuitenkin mennä rohkeasti tutustumaan kannattajatoimintaan ja TPS-kannattajiin. Mustavalkoisessa perheessä et ole koskaan yksin!

Tepsiläiset ry

TPS-klubi Tepsiläiset ry on Turun Palloseura ry:n jäsenyhdistys. Se toimii kaikkien TPS:n omakseen tuntevien perheyhteisönä yli lajirajojen.

Mukana on seuran taustavaikuttajia, kannattajia, yhteistyökumppaneita ja osakkaita. Eri lajien legendoja, maalikuninkaita ja maajoukkuepelaajia. Maailmanmestareita, NHL-pelaajia, aateloituja Suomen Jääkiekkoleijonia... ja toivottavasti myös Sinä!

Tepsiläiset ry järjestää vieraspelireissuja, illanviettoja, sekä muita TPS-henkisiä tapahtumia aina ulkomaanmatkoja myöden mukavan yhdessäolon merkeissä. Jäsenkortillasi saat lisäksi tuntuvia etuja seuralta ja yhteistyöyrityksiltämme.

Pohjoisen TPS-kannattajat

Kolmas tukijalkamme on Pohjoisen TPS-kannattajat ry. Tämä porukka ajaa säännöllisesti satoja kilometrejä jopa Oulun seudulta Turkuun katsomaan pelejä. Pohjoisen väki tekee reissuja säännöllisesti myös eri puolille Suomea. Yhdistyksellä on myös erittäin aktiivista toimintaa sosiaalisessa mediassa.

 

 

Jokaisen panos on tärkeä ja kaikki ovat
tervetulleita mukaan toimintaan.

 

Tepsiläiset ry:n yhteystiedot ja jäseneksi liittyminen:

 tepsilaiset_banneri_300x70.jpg

TPS-kannattajien yhteystiedot

     

 

Videoita TPS:n kannattajatoiminnasta löydät täältä ja kuvia täältä.

Pohjoisen TPS-kannattajien yhteystiedot

pohjoisen_kannattajat.jpg