TPS pestasi Niko Mikkolan loppukaudeksi

Hyökkääjä Niko Mikkola pelaa loppukauden Turun Palloseuran riveissä. Mikkola ja TPS sopivat asiasta myöhään perjantaina. Mikkola on pelannut SM-liigassa kaiken kaikkiaan 417 ottelua TPS:n, Ässien ja Jokereiden riveissä. Pelaamissaan otteluissa Mikkola on kerännyt tehot 87 + 100 = 187.

Liigassa ja Turun Palloseurassa hän on viimeksi esiintynyt kaudella 2003 – 2004. Viime kaudella Mikkola oli Allsvenskanin Leksandissa tehokas tehtailtuaan 44 ottelussa 13+28=41 tehopistettä.

Mikkola oli tämänkin kauden alun kirjoilla Leksandissa, mutta selkävamma esti miehen pelaamisen. Alkuviikolla Mikkola ja seura purkivat keskinäisen sopimuksensa.

34-vuotias Mikkola sopii pelityyliltään erinomaisesti nykyiseen TPS-joukkueeseen. Päävalmentaja Hannu Virta olikin erittäin tyytyväinen saadessaan tutun miehen takaisin Turkuun.

- Niko on kuin tehty nykyiseen pelisysteemiimme. Nikon aktiivisuus, liike, asenne ja taistelu tulevat varmasti auttamaan joukkuetta, Virta kiittelee.

Mikkola harjoittelee TPS:n mukana jo lauantaina aamupäivällä. Hänen odotetaan olevan pelaavassa kokoonpanossa ensi torstain Ässät-ottelussa.