Kyle Klubertanz TPS:n takalinjoille


Fyysinen puolustaja Kyle Klubertanz vahvistaa ensi kaudella Turun Palloseuran puolustusta. 22-vuotias amerikkalainen siirtyy Turkuun Pohjois-Amerikan sarjoista. Päättyneellä kaudella hän teki Wisconsinin yliopiston joukkueessa 40 ottelussa tehot 4 + 16 = 20. Hän pelasi myös kuusi ottelua AHL-joukkue Portland Piratesin riveissä. Klubertanz on Anaheimin kolmannen kierroksen varaus vuodelta 2004. Klubertanz on neljä edellistä kautta pelannut Wisconsinin yliopiston joukkueessa. Avauskaudella hänet valittiin yliopistosarjojen tulokkaiden all stars-joukkueeseen. Hän on myös edustanut maataan alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa 2003.

Pelaajakoordinaattori Ari Vuori kävi pelaajan kanssa pitkiä keskusteluja ennen siirtoa. Pelaajan ehdottomana tavoitteena on NHL, ja hän näkee SM-liigan erinomaiseksi paikaksi kehittyä seuraavalle tasolle.

Vuori on viime vuosina nähnyt useita nuorukaisen pelejä. Vuori tietää selkeästi Klubertanzin potentiaalin ja vahvuudet. Vuori näkee hänet kovan luokan yliopistopelaajana, joka selkeästi vahvistaa TPS:n jo ennestään laadukasta ja laajaa puolustuskalustoa.

- Klubertanz on viisas pelaaja, jolla on hyvät kiekolliset taidot. Nopeana ja pehmeänä luistelijana hän tukee hyvin hyökkäyksiä. Hän on luontainen taistelija, joka pystyy myös kovaan fyysiseen peliin, Vuori luettelee.

Kyle Klubertanz

23.9.1985, Sun Prairie

183 cm / 87 kg

right


Klubertanzin tilastot / HockeyDB