19.5.2016

TPS:n kotiareena uudistuu

TPS:n kotiottelujen estradi HK Areena uudistuu tulevan kesän aikana, kun esimerkiksi hallin ravintolat remontoidaan. HC TPS:n toimitusjohtaja Mika Eskola avasi tulevia muutoksia TPS:n kauden 2016-2017 avaustilaisuudessa 18. toukokuuta.

– Kivikylä tulee olemaan tulevaisuudessa hampurilaisiin ja snackeihin perustuva tyylikäs amerikkalaishenkinen ravintola. Tilassa tulee olemaan paljon enemmän pöytiä sekä enemmän tilaa, HC TPS:n toimitusjohtaja Mika Eskola kuvailee.

Nykyisestä Gladiators' Coliseumista tulee Hall of Fame -ravintola. Viime kaudella avattu Hall of Fame -näyttely laajenee ja tilaan tullaan keräämään lisää turkulaisen jääkiekon ja TPS:n meriittejä. B-katsomon (kannattajakatsomo) takaseinään tehdään 3-metrinen kulkuaukko, josta pääsee kätevästi suoraan Hall of Fame -ravintolaan.

 

Fame, näkymä 1, kuva.jpg

A-katsomon yläpuolelle rakennetaan koko katsomosivun mittainen ravintola, jossa voi samanaikaisesti syödä kolmen ruokalajin illallisen ja nauttia jääkiekko-ottelusta.

– Katsomoravintolassa on noin 200 paikkaa. Pöytiä on mahdollisuus ottaa koko kaudeksi tai yksi peli kerrallaan.

 

mediaravintola, kuva.jpg

HK Areenan alakerran Joulumaa-tilaan rakennetaan 500 neliömetrin suuruinen lasten oma maailma.

– Teemme sen yhteistyössä turkulaisen Puuha Groupin kanssa. Lasten maailma on ollut minulle suuri unelma ja olen todella iloinen, että se toteutuu.

Myös HK Areenan äänentoisto uusitaan kokonaan.

Katso koko TPS:n kauden 2016-2017 avaustilaisuus täältä.