19.10.2016

TPS:n Business Gamesit taas täydessä vauhdissa!

Viime kaudella yrityksille suunnattu TPS:n Business Games on tälläkin kaudella isona osana yhteistyökumppaneille tarjottavissa palveluissa.

Idea on yksinkertainen: TPS:n ympärillä on satoja yrityksiä, jotka kaikki ovat kiinnostuneita uusista kontakteista ja potentiaalisista liideistä. TPS haluaa tarjota yhteistyökumppaneilleen entistä parempia maalipaikkoja toisiinsa tutustumisen merkeissä. Kumppaniverkostolla on valtava määrä potentiaalia tehdä keskenään kauppaa.

Business Gamesin resepti on seuraavanlainen: jokaisessa tapahtumassa on huippuluokan keynote-speaker, joka herättelee takuuvarmasti osallistujien ajatusmaailmaa uusille ulottuvuuksille. Tuoreiden ajatusruokien jälkeen siirrytään verkostoitumaan järjestetyn ohjelman muodossa. Ennen TPS:n Liiga-ottelua on vielä mahdollisuus jatkaa verkostoitumista hyvän ruuan parissa, kunnes kiekko putoaa Gatorade Centerin jäähän kello 18.30.

Erätauoilla kannattaa hyödyntää Business Gamesin vieraiden käytössä olevaa Metropol-ravintolaa ja tuoreita verkostoitumismahdollisuuksia!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyjäämme Sirpa Tuomelaan (puh. 040 552 7999).

Lisätietoja syksyn 2016 puhujista TÄÄLTÄ.

Tiistain 25.10. Business Gamesin aikataulu:

klo 15.15       Ovet avataan
klo 15.40       Linda Liukas Hall of Fame -ravintolassa
klo 17.00       Siirtyminen Metropol-ravintolaan
klo 17.10       Verkostoitumista
klo 17.45       Ruokailu
klo 18.30       TPS - HPK