9.9.2016

TPS päättää CHL-alkulohkonsa Norjassa 

TPS:n hieno CHL-alkulohkourakka päättyy perjantaina Norjassa. Vaikka TPS on varmistanut kirkkaasti CHL-lohkovoiton ja jatkopaikan, illan vierasottelu on joukkueelle näytön paikka Liigakauden kynnyksellä. Viimeksi norjalaisjoukkue kaatui Turussa 4–1.

Kenneth Larsenin koutsaama Lorenskog IK joutui taipumaan Tshekin hallitsevalle mestarille Bili Tygri Liberecille kuluvan viikon tiistaina 6. syyskuuta lukemin 1–2. Otteluvoitollaan tshekkiläiset varmistivat jatkopaikkansa H-lohkosta, jonka myötä Lorenskogin CHL-kausi päättyy tämän illan otteluun. Pelillä ei siis ole suoranaista panosta.

CHL-ottelut ovat tarjonneet erityisesti TPS:n nuorille pelaajille hyviä estradeja pelinäytöille. Puolustaja Miro Keskitalo haluaa tuoda tuliaisena Norjasta täydet kolme pistettä.

 – Perjantain peli tulee olemaan todella tärkeä meille, koska se on viimeinen ottelu ennen Liigakauden starttia. Meidän pitää pelata ehjä 60-minuuttinen, jotta saamme pisteet Turkuun. Lorenskogilla on iskukykyinen joukkue, Keskitalo ennakoi illan ottelua.

Turkulaispuolustaja on pelannut tiiviisti ruotsalaisen konkarin, Henrik Tallinderin, ykköspakkiparina.

– Fiilikset omasta kauden alustani ovat positiiviset, koska olemme pelanneet joukkueena hyvää jääkiekkoa. Omatkin pelit ovat menneet hyvin, Keskitalo päättää.

Lorenskog IK – TPS alkaa Suomen aikaa klo 20.00. Ottelua voi seurata MTV Katsomosta tai esimerkiksi liittymällä Bar Edisonin järjestämään kisakatsomoon.

 

Miro Keskitalo.jpg