30.5.2016

TPS:n pelaajat mukana hyväntekeväisyystapahtumissa

TPS:n pelaajia oli mukana juoksemassa RunFest-tapahtumassa Aamu Säätiön puolesta sekä pelaamassa hyväntekeväisyysottelussa Icehearts-joukkueessa.

RunFest hyvinvointi- ja hyväntekeväisyystapahtuma järjestettiin ensi kertaa Turussa torstaina 26.5. Mukana juoksemassa olivat TPS:n juoksutiimit edustuksesta ja C-junioreista Aamu Säätiön puolesta.

Edustuksen joukkueessa juoksivat Miro Keskitalo, Elias Karvonen, Teemu Lämsä, Jani Forsström, Jerry Ahtola sekä PR-miehen hommia hoiti Jonne VirtanenC-junioreista koostuneessa joukkueessa juoksivat Aarne Intonen, Joonas Timonen, Elias Ruohomäki, Oskari Oksanen ja Santeri Saarinen.

RunFest2_pienempi.jpg

RunFest4_pienempi.jpg

Runfest6_pienempi.jpg

 

Lauantaina 28.5. pelattiin Raisiossa hyväntekeväisyysottelu TSKUIcehearts. Iceheartsin joukkueessa pelasivat mm. TPS:n Ilkka Pikkarainen, Oskari Setänen, Jerry Ahtola ja Jonne Virtanen. Joukkueiden valmentajina toimivat legendaariset Timo Nummelin ja Juhani "Tami" Tamminen. Ottelu päättyi Iceheartsin 511-voittoon.

Icehearts on joukkueurheilun toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Iceheartsin tavoitteena on ennaltaehkäistä syrjäytymistä, edistää sosiaalisia taitoja ja luoda lapsille pitkäkestoinen ja turvallinen aikuisen läsnäolo läpi kasvun nivelvaiheiden.

_DSC9813.jpg

_DSC9907.jpg

_DSC9835.jpg

_DSC9854.jpg

_DSC9896.jpg

_DSC9820.jpg

Kuvat: Jessi Ristilä & Tuomo Vidberg