24.3.2017

TERVETULOA GATORADE CENTERIIN!

Lauantain TPS–HIFK-pelissä panoksena on toinen otteluvoitto ja kiinnitys kohti semifinaaleja. Lue tästä ottelutapahtuman lisätiedot ja aikataulut.

Jonottaminen ja saapuminen

Suosittelemme yleisöä saapumaan paikalle hyvissä ajoin. Gatorade Centerin ovet avataan poikkeuksellisesti 1,5 tuntia ennen ottelun alkua eli klo 15.30. Lipunmyynti alkaa Gatorade Centerin lipunmyynnissä samaan aikaan, 1,5 tuntia ennen ottelun alkua. Liput kannattaa kuitenkin hankkia etukäteen esimerkiksi Ticketmasterin verkkokaupasta. Kiekko putoaa jäähän klo 17.00.

Pysäköinti

Pysäköinti Gatoraden Centerin parkkialueella on maksullinen. Paikoitusmaksu (6 €) rahastetaan saavuttaessa paikoitusalueelle. Varaathan käteistä pysäköintimaksua varten.

Liikenneyhteydet

Vuorot Kauppatorilta Gatorade Centeriin 5-10 minuutin välein alkaen 1 h 20 min ennen ottelun alkua. Viimeinen vuoro lähtee Kauppatorilta 20 minuuttia ennen ottelun alkua. Paluukuljetukset takaisin Kauppatorille ottelun jälkeen 45 minuutin ajan. Ottelun jälkeen hallilta lähtee lisäbusseja sekä takseja.

Turun seudun joukkoliikenteen hinnastot löytyvät täältä.

Erätauot

Yläkertaan on lisätty oluenmyyntipisteitä. Kaikissa näissä pisteissä on myynnissä mietoja alkoholijuomia. Irtopisteissä toimii maksutapana vain käteinen. Muissa yläkerran myyntikioskeissa on korttipäätteet. Kiireisimmät kioskit ovat A4- ja E4-katsomoiden takana. Kehoitamme yleisöä huomioimaan, että myyntipisteitä on runsaasti ympäri hallia.

Gatorade Centerin ravintoloiden ja kioskien lisätiedot löydät täältä.

TPS–HIFK lauantaina 25.3. klo 17.00. Liput Ticketmasterista!

TERVETULOA!