1.6.2016

Puolustaja Jesse Dudas Turun Palloseuraan

HC TPS käyttää puolustaja Jesse Dudasin option. Dudas on 28-vuotias kanadalais-unkarilainen puolustaja, joka saapuu Turkuun 1 vuoden sopimuksella.

– Jesse on meille tuttu pelaaja viime keväältä, kun hän oli harjoittelemassa muutaman viikon joukkueen kanssa. Hänellä on hyvät kiekolliset taidot ja laukaus. Hän tulee olemaan hyvä lisä puolustukseemme, HC TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kommentoi.

Dudas odottaa Turkuun saapumista suurella innolla. Puolustaja mainitsee kauden tavoitteekseen päästä pelaamaan joukkueessa isossa roolissa.

– Olen innoissani mahdollisuudesta liittyä seuraan tänä vuonna ja päästä pelaamaan huippupelaajien kanssa.

Dudas pelasi tämän kevään MM-kisoissa Unkarin maajoukkueessa.

– Olin Turussa jo viime vuoden toukokuussa. Minun piti kuitenkin jäädä vielä Unkariin vuodeksi saadakseni kansalaisuuden ja kelpoisuuden pelata Unkarin maajoukkueessa.

– Olen aina toivonut mahdollisuutta palata Turkuun, sillä pidän suomalaisesta jääkiekosta ja siitä taidon ja työn määrästä, joka Liigassa on. Vietän kesällä kahdeksan viikkoa Kanadassa, jonka jälkeen tulen Suomeen. Minä ja perheeni odotamme innolla Turkuun muuttoa ja kauden alkua!

HC TPS on solminut 1 vuoden juniorisopimukset hyökkääjä Artturi Prisjaznjukin, maalivahti Fredrik Grönstrandin ja puolustaja Miska Sormusen kanssa.

HC TPS on purkanut yhteisymmärryksessä sopimuksen puolustaja Matias Pullin kanssa. 

– TPS haluaa toivottaa hänelle onnea uusiin haasteisiin, urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kommentoi.

HC TPS:n liigakausi alkaa perjantaina 16.9. suurella Opening Game -ottelulla.

 

NAT37680 (1).JPG