3.3.2017

Playoffs-kausikortit myynnissä NYT!

Kauden 2016–2017 pudotuspelit alkavat olla kulman takana. Varmista paikkasi ajoissa, sillä playoffs-kausikortit ovat myynnissä vain rajoitetun ajan 1.3.2017–21.3.2017.

Runkosarjan kausikortit on uusittava viimeistään 15.3.2017 mennessä. Tämän jälkeen kaikki lunastamattomat varaukset vapautuvat uusia playoffs-kausikortteja metsästäville. Olethan liikkeellä siis hyvissä ajoin. Playoffs-kausikorttien myynti kokonaisuudessaan päättyy ensimmäiseen kotiotteluun, jonka jälkeen niitä ei ole enää myynnissä.

Hyvin menneen runkosarjan johdosta kortti on hinnoiteltu 12 mahdollisen kotiottelun ja -edun mukaisesti. Playoffs-kausikortti sisältää siis kaikki TPS:n kotiottelut, mutta maksat vain pelatuista otteluista. Kausikortilla myös säästät n. 30 euroa toimitus- ja käsittelykuluissa yksittäisten otteluiden suhteen.

Kausikorttina toimii sama runkosarjassa käytetty muovikortti tai se toimitetaan irtolippuna, joka sisältää kaikki mahdolliset playoffs-kotiottelut. Säilytä kausikorttisi myös jatkossa, sillä jatkamme samoilla korteilla ensi kaudella!

Kaikki Ticketmaster Pron välityksellä sekä uusineet että uudet kausikorttilaiset osallistuvat Tomi Kallion pelimailan arvontaan! Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Miten toimin kausikorttilaisena? / kausikortin jatkaminen

Helpoiten kausikortin päivitys sekä paikan varmistaminen kevään huipennukseen onnistuu Ticketmaster Pron välityksellä.  Jos käytät palvelua ensimmäistä kertaa, ilmoita sähköpostiosoitteesi ennen tilin luomista osoitteeseen kausikortit@hctps.fi. Kausikortin voi kätevästi jatkaa kevään peleihin ja myös maksun suoritus onnistuu samassa paikassa. Näin olet valmis Turun hienoon playoffs-kevääseen! 

Toinen vaihtoehto on käydä TPS:n toimistolla 1.3.2017–15.3.2017 välisenä aikana. Toimisto on auki ma-pe klo 9-15. Suosittelemme kuitenkin käyttämään Ticketmaster Pro -palvelua sekä osallistumaan samalla arvontaan. Mikäli kuitenkin tilaat kausikorttisi jatkon toimistolta, voit lähettää tilauksesi etukäteen kausikortit@tps.fi.

Uudet kausikortit / kortin tilaaminen

Kaikki uudet playoffs-kortit voi tilata ja ostaa kätevästi myös Ticketmaster Prosta sekä tietysti TPS-toimistolta. Toimistomaksu koskien uusia tilauksia on 5 euroa/lasku toimitustavasta tai kappalemäärästä riippumatta. Toimistolta tilattaessa voit toimittaa yhteystiedot ja paikkatoiveet etukäteen joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kausikortit@tps.fi

Kausikortin maksaminen

Kausikortin maksaminen onnistuu Ticketmaster Pro -palvelussa sekä TPS-toimistolla. Maksutapana toimistolla onnistuu pankkikortilla ja useimmilla luottokorteilla. Meillä käyvät myös monet kulttuuri- ja virikesetelit. (Smartum-kortti, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteli, Edenredin Virikeseteli ja Ticket Mind&Body -kortti sekä Tyky-kuntoseteli).

Mahdolliset hyvitykset

Vanhat kausikorttilaiset: Playoffs-korttiin jäädessä pelaamattomia pelejä, hyvitetään ne ensi kauden runkosarjan 2017-2018 kausikortin hinnassa. Mikäli et hanki uutta korttia, pääset seuraamaan pelaamattomia pelejä vastaavan määrän TPS:n kotiotteluita kauden 2017-2018 alkuun. Ensi kauden korttivalinnasta ja mahdollisesta peruuttamisesta on ilmoitettava TPS:n toimistoon kirjallisesti määräaikaan mennessä. Hyvitystä ei makseta rahassa.

Uudet kausikorttilaiset: Uudet playoffs-kausikorttitilaukset sisältävät automaattisesti myös tilauksen kauden 2017-2018 runkosarjasta. Mahdolliset pelaamattomat playoffs-ottelut hyvitetään ensi kauden hinnassa. Runkosarjan kortin voi peruuttaa juhannukseen mennessä, mutta mahdollisia pelaamattomia playoffs-otteluita ei tällöin hyvitetä uusille tilaajille. 

Playoffs-kausikortitHinnasto.jpeg