22.9.2016

Otteluennakko: "Tämä on revanssin paikka"

Yhden voiton ja yhden tappion jälkeen TPS kohtaa seuraavaksi KooKoon kotonaan Gatorade Centerissä perjantaina 23.9 klo 18.30.

TPS:n kausi on polkaistu käyntiin, ja alla on hunajainen voitto ensimmäisestä kotimatsista Kärppiä vastaan lukemin 32. Liiga-avauksen onnistujia olivat Ilkka Heikkinen kahdella maalillaan sekä Erik Thorell, joka ratkaisi lopulta voiton mustavalkoisille. 

Tiistaina joukkue matkasi Lahden Isku Areenalle, mutta Pelicans veti pidemmän korren. Lukemat olivat peliajan päättyessä ikävät 6-1 kotijoukkueelle. TPS:n ainoan maalin iski Eric Perrin ajassa 43:06, mikä jäi myös ottelun viimeiseksi.

TPS:n Tomi Kallion mukaan joukkueella on parantamisen varaa.

– Esimerkiksi yleinen puolustusilme täytyy saada kuntoon. Pitää myös reagoida nopeammin kaikkiin tilanteisiin. Oli peli mikä hyvänsä, niin päätettyjen normien mukaan pitää pystyä pelaamaan, joukkueen kapteeni kiteyttää.

Kallio löysi kuitenkin myös positiivisia puolia tiistain vierasottelusta.

– Pelicansia vastaan alku oli hyvä. Hallittiin selkeästi ja ylivoima toimi.

Perjantaina vastaan asettuu KooKoo, joka on samassa asemassa TPS:n kanssa. Kouvolalaisilla on alla voitto ja tappio, molemmat SaiPaa vastaan. KooKoolle ottelu Tepsiä vastaan on toinen vierasmatsi putkeen, joten perjantain vierasjoukkue on varmasti motivoitunut hakemaan pisteet kotiin.

TPS on kuitenkin valmis nousemaan astetta korkeammalle.

– Nyt halutaan takaisin tasolle, jolla pelattiin Kärppiä vastaan. Meille tämä on revanssin paikka.

Kiekko tippuu jäähän Gatorade Centerissä klo 18.30. Liput takataskuun ennakkoon TPS-KooKoo-otteluun TÄSTÄ.

Jos saavut Gatorade Centeriin bussilla, vuorot Kauppatorilta 5-10 minuutin välein alkaen 1 h 20 min ennen ottelun alkua. Viimeinen vuoro lähtee Kauppatorilta 20 minuuttia ennen ottelun alkua. Paluukuljetukset takaisin Kauppatorille ottelun jälkeen 45 minuutin ajan.

Uudistuneessa Gatorade Centerissä on nyt uusi Lastenmaailma! Alue on vielä puoliksi rakennusvaiheessa, mutta on jo avoinna lapsille. Nordea tarjoaa sisäänpääsyn kaikille. Sisäänpääsy heti D-oven jälkeen.

Nähdään hallilla!

 

160916_karpat-75.jpg