23.11.2016

Oskari Siiki: ”Aikaisempia pelejä ei sovi tuijottaa yhtään”

TPS pelaa torstaina vierasottelun KooKoota vastaan. Kouvolalaisten joukkuetta on vahvistettu viime kohtaamisen jälkeen uudella päävalmentajalla.

Viiden ottelun voittoputkeksi kasvanut suora katkesi tiistaina, kun Turkuun saapunut Pelicans vei ottelun jatkoajalla nimiinsä 1-2. Peli alkoi turkulaisten komennuksessa, mutta myllytyksestä huolimatta kiekko ei ottanut löytääkseen Pelicans-vahdin selän taakse. Illan ainoasta mustavalkoisten osumasta vastasi Otto Nieminen.

- Se oli sellainen kamppailupeli. Emme me huonosti pelanneet, mutta olisimme voineet pelata paremminkin, jotta olisimme voittaneet. Vaikea peli, Oskari Siiki pohti heti ottelun jälkeen.

- Meillä oli paljon paikkoja, mutta emme saaneet niistä sisään. Pitää Kouvolassa laittaa se asia torstaina kuntoon.

Siiki on hiljattain noussut mukaan 1. kenttään. Se on laitahyökkääjälle makoisa paikka.

- Tottakai se hyvältä maittaa, kun saa vastuuta. Nautin joka hetkestä, kun saa pelata hienojen jätkien kanssa, Siiki fiilistelee.

Uudistuneen Kouvolan kimppuun

Liiga jatkuu turkulaisten osalta heti torstaina, kun vastaan asettuu KooKoo. TPS lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, sillä se pitää sarjassa nimissään kolmatta sijaa. KooKoo on toiseksi viimeisenä.

Vaikka joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyikin TPS:n hurjaan 8-2 voittoon, Siiki ei katsele aikaisempia tilastoja liian tarkkaan.

- Odotan tasaista kamppailua, sillä heillä on kamppailukykyinen joukkue. Aikaisempia pelejä ei sovi tuijottaa yhtään, heillä on kuitenkin valmentajakin vaihtunut. Me lähdemme pelaamaan ottelua ihan uutena pelinä, niin eiköhän siitä hyvä tule.

Kouvolassa puhalsi maanantaina muutoksen tuulet, kun Petri Mattila sai väistyä päävalmentajan paikalta.  Uudeksi käskyttäjäksi nousi Tuomas Tuokkola, joka johdatti uuden joukkueensa heti seuraavana päivänä kauden seitsemänteen voittoon, kun Jukurit kaatui 2-3. Voitto oli KooKoolle kauden neljäs varsinaisella ajalla. 

Siiki ei usko, että valmentajan vaihtuminen yleisellä tasolla ehtisi vaikuttaa viikossa merkittävästi joukkueen tekemiseen.

- Tottakai siellä varmaan on jotain muutettu. Mutta emme lähde sen enempää miettimään, onko muutos vaikuttanut heidän peliinsä vai ei. Pelataan vaan omaa peliämme, Tepsin oma kasvatti toteaa. 

KooKoo - TPS Lumon Areenalla klo 18.30