25.3.2017

Lauantain TPS–HIFK-ottelun kiekonpudottaja-Matiaksen tarina

Kuluvalla viikolla auto-onnettomuuden uhriksi joutunut 9-vuotias Matias Ylinen pudotti avauskiekon Gatorade Centerin jäällä TPS:n ja HIFK:n välisessä pudotuspeliottelussa.

21. maaliskuuta sosiaalisessa mediassa alkoi levitä ikävä tarina koulumatkallaan auton alle jääneestä Matias-pojasta. Murtunut käsi ja ruhjeet kasvoissa muistuttavat nyt ulkoisista vammoista, mutta reipas nuori mies on toipumaan päin!

Avauskiekkoa pudottamaan Matiasta saattivat TPS:n ja TUTO Hockeyn toimitusjohtajat, Mika Eskola ja Dani Aavinen, sekä TPS:n Juniorijääkiekon toiminnanjohtaja Roope Paltta ja TuTon juniorijääkiekon puheenjohtaja Timo Hakala. Turkulaisen kiekon edustajina he toivovat koko Varsinais-Suomen olevan mukana #Kannustusryhmä-kampanjassa, jotta koko alueen panoksella saadaan aikaan entistä kannustavampi yhteisö.

TPS osallistuu #Kannustusryhmä-kampanjaan, jossa etsitään esimerkkejä lähimmäisen kannustamisesta. Voit lähettää hyviä kokemuksia kannustamisesta kannustusryhma.fi-sivujen kautta ja sosiaalisessa mediassa tunnisteella #Kannustusryhmä. Kannustusryhmän takana on presidentti Sauli Niinistön käynnistämä kampanja, joka toteutetaan yhteistyössä Me-säätiön kanssa. Kampanjan tarkoituksena on ennen kaikkea ehkäistä kiusaamista.

Matiaksen perhe on saanut valtavasti tukea ja apua sosiaalisen median, Naantalin kaupungin, SPR:n sekä satojen yhteydenottojen ja tsemppiviestien kautta. Matiaksen äidin sanoin: Rakkaus on upea asia.

 

_AV_6527.jpg