17.11.2016

Lätkäsynttärit aitiossa? ONNISTUU!

Voit järjestää hauskat lasten lätkäsynttärit Tepsin kotiottelussa Gatorade Centerin yläaitiossa. Saat yhdellä paketilla helposti ja kätevästi matsiliput sekä herkulliset synttäritarjoilut omaan aitioosi 10 henkilölle yhteishintaan 370 €.
 
Varauksen voit tehdä nopeasti ja vaivattomasti Lyyti-palvelun kautta. Peruspaketin lisäksi voit tilata aitioon myös lisää tarjoiluja tai jopa fanituotteita TPS Shopista.

Lasten lätkäsynttäripakettiin sisältyy:

  • 10 istumapaikan yläaitio Gatorade Centerissä aitiolippuineen (max. 2 aikuista)
  • 10 x virvoitusjuoma
  • 10 x popparit
  • 10 x hodari

Synttäriaitioon sisältyvien tuotteiden ja palveluiden yhteenlaskettu hinta erikseen ostettuna on yli 1 000 euroa. Huomioithan, että lasten synttäriaitioita on vain yksi per ottelu eli varaathan oman synttäripakettisi nopeasti. Synttäripaketit varattava viimeistään viikko ennen ottelua.

Ota yhteyttä: tps@tps.fi

 

Ehdot ja lisätiedot

Vahvistettuasi tilauksen saat tarkemmat lisätiedot, mistä ja milloin aitioliput sekä -avain ovat noudettavissa. Mikäli ei erikseen sovita, pakettiin sisältyvät tarjoilut tuodaan aitioon 30 minuuttia ennen ottelun alkua.

Hinta 370 € sisältää ed. mainitut alv:n, tarjoilut, aition ja liput 10 henkilölle, joista korkeintaan kaksi saa olla aikuisia (18+ v.). Synttäriaitioon ei saa tuoda omia tarjoiluja. Mikäli ehtoja ei noudateta, Koy Turun Monitoimihalli, Turkuhallin Palvelu Oy ja HC TPS Turku Oy pidättävät oikeuden muutoksiin ja kaupan perumiseen.