27.10.2016

Lastenmaailma on auki jokaisessa TPS:n kotiottelussa!

HCTPS toivottaa kaikki tervetulleeksi Lastenmaailman riemukkaaseen joukkoon!

Lapsen kehitykselle on tärkeää, että lapsi pääse ympäristöön, missä leikkimällä oppiminen on mahdollista. Lastenmaailma onkin suunniteltu kehittämään lasten motorisia taitoja. Rakennetut radat aktivoivat lasten karkeita motorisia taitoja ja pöytien äärestä löytyy hienoon motoriikkaan pelejä sekä piirtämisvälineitä. Alueelta löytyy myös paljon pisteitä, joissa opetellaan erilaisia taitoja vartalon hallinnasta aina silmän ja käden koordinaatioon.

Vaatetus Lastenmaailmassa?

Lapsen ulkovaatteet kenkineen jätetään vaatesäilytykseen. Lastenmaailmassa liikutaan rennoissa vaatteissa sukkasillaan tai sisätossuilla.

Minkä ikäiset lapset ovat tervetulleita Lastenmaailmaan?

0-7-vuotiaat ovat tervetulleita, mutta alle 3-vuotiaat aikuisen seurassa.

Saako lapsen jättää erien ajaksi Lastenmaailmaan?

Kyllä, yli 3-vuotiaan saa jättää Lastenmaailmaan yksin. Vanhemman tulee täyttää ensin tarvittava lomake, jonka jälkeen lapselle laitetaan ranneke, josta ilmenee tarvittavat tiedot hädän sattuessa.

Onko Lastenmaailmassa ohjaajia koko ajan?

Henkilökuntaa on paikan päällä koko ajan 4-6 henkilöä. Vastuuhenkilönä toimii Timo Tanskanen. Hänellä on ohjaajina mukanaan Lahjan tyttöjen iloinen ryhmä.

Milloin Lastenmaailma on auki?

Lastenmaailma aukeaa aina tunti ennen pelin alkua ja sulkeutuu toisen erätauon jälkeen.

Minkähintainen lastenmaailma on?

Lasta ei tarvitse erikseen maksaa Lastenmaailmaan, sillä se on maksuton! Lastenmaailmassa on vanhemmille myös maksuton kahvi/tee-tarjoilu. Lastenmaailman sisäänpääsyn tarjoaa Nordea.

Näkeekö Lastenmaailmassa peliä?

Kyllä, sieltä löytyy televisioita, joista voi seurata kaukalon tapahtumia.

Onko Lastenmaailmassa WC tai lastenhoitohuone?

Tilasta löytyy neljä isoa WC:tä, joissa lastenhoito onnistuu ongelmitta.

Vakuuttaako TPS lapset?

Lastenmaailmassa jokainen liikkuu omalla vastuullaan. Laite- ja rakennevioista johtuvissa tapauksissa laitevalmistaja on velvollinen korvaamaan asiakkaalle koituvat vahingot.