15.6.2016

Kausikortit myynnissä uudessa TPS-lippukaupassa!

HC TPS:n kausikortit ovat nyt saatavilla netistä uudesta TPS-lippukaupasta.

HC TPS yhdessä Ticketmasterin (Lippupalvelu) kanssa on avannut uuden lippukaupan, josta vanhojen kausikorttien uusiminen ja uusien kausikorttien ostaminen onnistuu helposti.
Käy tutustumassa palveluun ja varaa paikkasi kauden 2016-2017 kotiotteluihin!

Näin ostat uuden kausikortin kausarikaupasta

1. Rekisteröidy

Osta paikkasi HC TPS:n kaikkiin kotiotteluihin rekisteröitymällä HC TPS lippukauppaan. Sen teet klikkaamalla LUO KÄYTTÄJÄTUNNUS sivun oikeassa yläreunassa.

2. Kausikortin ostaminen

Kun olet kirjautunut lippukauppaan niin siirry sivun ylävalikosta KAUSIKORTIT kohtaan. Tällä sivulla sinulla on valittavana vapaana olevat istumapaikat klikattavasta pohjakartasta. Kartta löytyy alempana sivulla. Valitse paikka ja hinta. Jatka painamalla kartan alla olevaa LISÄÄ KORIIN painiketta.

3. Siirry kassalle

Seuraavalla sivulla näet tarkempaa tietoa valituista paikoista. Tarkista tiedot ja paina oikeassa alareunassa olevaa SIIRRY KASSALLE painiketta.

4.Toimitustapa 

Irtoliput
Liput voi ladata ja tallentaa PDF-tiedostona tietokoneelle maksamisen jälkeen. Tulosta ottelukohtainen lippusi, jolla sisäänpääsy tapahtumaan onnistuu. Voit myös valita lippujen toimituksen postitse lisämaksua vastaan. Kun toimitustapa on valittu, niin siirry maksamaan. Tämän teet painamalla oikeassa alareunassa olevaa MAKSA painiketta.

Muovikortti
Kausikortin ulkoasu uudistuu ja  uusi kortti toimitetaan sinulle ennen kauden alkua. Tarkista, että toimitusosoitteesi on oikein. Voit vielä tässä vaihteessa vaihtaa osoitteesi. Kun toimitustapa on valittu, niin siirry maksamaan. Tämän teet painamalla oikeassa alareunassa olevaa MAKSA painiketta.

5. Maksa kausikorttisi 

Kausikortin voit maksaa joko luottokortilla tai verkkomaksupainikkeella. Jos maksat kortilla, niin kirjoita korttisi tiedot. Verkkomaksun valitset valikosta. 

6. Ehdot 

Sinun pitää vielä hyväksyä kaupan ehdot. Tämän teet ruksaamalla kohdan. Jos hyväksyt ehdot vahvistat tilauksen oikeassa alareunassa olevalla painikkeella.

7. Vahvistus 

Kun maksu on hyväksytty on tilauksesi valmis. Näet vahvistussivun ja saat myös vahvistuksen sähköpostiosoitteeseesi.  

KausariTicketmasterTwitter.png