31.8.2016

ENNAKKO: TPS – Bili Tygri Liberec

TPS kohtaa Tshekin hallitsevan mestarin Bili Tygri Liberecin kotikaukalossaan perjantaina 2.9. klo. 19.00. 
Eric Perrin: "Heillä on nopea ja hyökkäysvoimainen joukkue, jonka lisäksi he pystyvät pelaamaan fyysisesti."

TPS on aloittanut CHL:ssä vahvasti. Alla on 4-1 kotivoitto Lorenskog IK:sta ja Bili Tygri Liberec kaatui vieraissa voittolaukausten jälkeen 1-2. Lisäpisteen turkulaisille ratkaisi Jonne Virtanen upealla harhautuksellaan. Nyt joukkueet kohtaavat Turussa. Liberec saapuu otteluun varmasti revanssia hakien. Voitolla TPS varmistaisi paikkansa CHL:n pudotuspeleissä.

Hyökkääjä Eric Perrin on ollut avainroolissa molemmissa otteluissa ja päässyt hyvin vauhtiin:

– Kesällä on nyt akut ladattu, tästä on nyt lähtenyt taas intensiivinen kausi käyntiin. On hienoa ja olen todella innoissani, että kausi on nyt alkanut. 

Perrin on johtanut TPS:n ykkösketjua, jonka laidoilla ovat pelanneet Tomi Kallio ja Erik Thorell. Ketju onnistui kahdesti CHL-avauksessa ja alla on myös hyvä ottelu Liberecissä.

Katso Perrinin tuoreet mietteet:

TPS johtaa lohkoaan viidellä pisteellä, Bili Tygri Liberec on kolmessa pisteessä ja Lorenskog IK yhdessä. Ottelulla onkin erittäin suuri merkitys, sillä kenellekään jatkopaikka ei ole vielä varma. Lisäksi Lorenskog IK:lla on jäljellä vielä molemmat kotiottelunsa. Lohkon kaksi parasta pääsevät pudotuspeleihin.

TPS – Bili Tygri Liberec perjantaina 2.9. klo 19.00. Ovet ja palvelut aukeavat 18.00.

Liput perjantain otteluun 20 € / 15 € / 10 € / 5€. Voit hankkia lippusi täältä.

Kausikorttilaiset ovat oikeutettuja -50% alennukseen, jonka voi lunastaa sähköpostilla lähetystä linkistä tai ovelta henkilöllisyystodistusta näyttämällä.