26.8.2016

ENNAKKO: Bili Tygri Liberec – TPS

TPS:llä on edessä iso haaste, kun Tshekin hallitseva mestari Liberec isännöi turkulaisia.

TPS matkasi voitokkaan CHL-avauksen jälkeen Prahan kautta Libereciin. Hyvin nukutun yön jälkeen edessä oli tutustuminen Home Credit Arenan jäähän aamujäiden muodossa. Joukkueen valmistautuminen on sujunut hyvin ja illan ottelusta on odotettavissa hyvin mielenkiintoinen.

Molemmilla joukkueilla on voitot allaan norjalaisesta Lorenskog IK:sta. Bili Tygri tarvitsi voittoon kuitenkin jatkoaikaa, kun vasta Mario Bliznakin maali toi voiton tshekkiläisille. TPS lähteekin lohkon kärkipaikalta vierasotteluun.

 

TPS-puolustaja Elmeri Eronen ennakoi tasaista ottelua:

– Meillä oli hyvä sarja-avaus, pelattiin kokonaisuutena hyvin. Nyt edessä on kuitenkin jo seuraava ottelu ja Tshekin mestari vastassa. Tiedetään että vastassa on hyvin laadukas joukkue ja täytyy olla alusta asti hereillä. Hyvillä fiiliksillä olemme lähdössä otteluun, kyseessä on todella tärkeät alkusarjan pisteet.

ROSTER.jpg

Takapakkia Lorenskog IK –ottelusta ei ole tullut loukkaantumisten muodossa. Sivussa ovat edelleen Ilkka Pikkarainen, Ilkka Heikkinen, Tadas Kumeliauskas sekä Harri Tikkanen.

Avausottelussa nähtiin monelta koostumukselta hyviä otteita, joten isoja muutoksia kokoonpanoihin tuskin on odotettavissa. Ottelun jälkeen päävalmentaja Ari-Pekka Selin kehui etenkin Jonne Virtasen johtamaa kenttää, jossa laidoilla olivat Topi Taavitsainen ja Otto Nieminen. Laiturit osuivat molemmat kertaalleen kotiavauksessa ja heiltä on lupa odottaa energista ilmettä myös jatkossa. Mielenkiintoista on myös nähdä kumpi saa tänään torjuntavastuun, Alexander Georgijev vai Oskari Setänen.

Ottelu käynnistyy Suomen aikaa 19:00. Ottelu on nähtävissä MTV Totalilta ja MTV Katsomosta. Lisätietoja kanavista täältä. 

alku.jpg

 

CHL_Logo_LandScape_Positive.png