TPS-yhteisöt
EtusivuUutisetUutisarkistoSyksy 2013Jeff Halpern TPS:ään

Jeff Halpern TPS:ään

HC TPS saa erittäin kovan vahvistuksen hyökkäysosastolleen, sillä seura on tehnyt sopimuksen kokeneen NHL-hyökkääjä Jeff Halpernin kanssa.


Pitkän NHL-uransa aikana yhdysvaltalaishyökkääjä on ehtinyt pelata Washington Capitalsin, Dallas Starsin, Tampa Bay Lightningin, Los Angeles Kingsin, New York Rangersin ja Montreal Canadiensin riveissä 907 ottelua.

USA:n maajoukkueen kapteenina vuoden 2008 MM-kisoissa toiminut 37-vuotias sentteri on tehnyt urallaan NHL:ssä 361 tehopistettä (147+214). NHL-pykälän sisältämä sopimus Halpernin kanssa on alustavasti kestoltaan 12. lokakuuta asti.

HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Niklas Österlund on luonnollisesti varsin tyytyväinen uuteen hankintaan.

- Halpern on erittäin kova nimi Liigaan ja on hyvä lisä tämän hetkiseen joukkueeseemme. Suuri kiitos tämän upean tilaisuuden mahdollistamisesta menee myös pääyhteistyökumppanillemme VMP Groupille, Österlund kommentoi.

Henkilöstöpalveluyritys VMP Groupin toimitusjohtaja Heimo Hakkarainen näkee Halpernin tulon TPS:ään positiivisena asiana turkulaiselle kiekkoyleisölle.

- VMP on erikoistunut tuottamaan vastuullisia henkilöstöpalveluja ja tuomaan voimavaroja sinne, missä niitä tarvitaan. Hoidamme mm. työntekijät HK Areenan kioskeihin ja ravintoloihin, mutta lähdemme ilomielin tukemaan varavoiman tuomiseen joukkueeseenkin, Hakkarainen sanailee.

Jeff Halpern liittyi joukkueen riveihin jo tänään aamulla ja hänet nähdään ensimmäisen kerran tositoimissa torstaina, kun TPS kohtaa HK Areenalla Pelicansin.

HC TPS