TPS-yhteisöt
EtusivuUutisetUutisarkistoKevät 2008TPS pestasi Niko Mikkolan loppukaudeksi

TPS pestasi Niko Mikkolan loppukaudeksi

Hyökkääjä Niko Mikkola pelaa loppukauden Turun Palloseuran riveissä. Mikkola ja TPS sopivat asiasta myöhään perjantaina. Mikkola on pelannut SM-liigassa kaiken kaikkiaan 417 ottelua TPS:n, Ässien ja Jokereiden riveissä. Pelaamissaan otteluissa Mikkola on kerännyt tehot 87 + 100 = 187.

Liigassa ja Turun Palloseurassa hän on viimeksi esiintynyt kaudella 2003 – 2004. Viime kaudella Mikkola oli Allsvenskanin Leksandissa tehokas tehtailtuaan 44 ottelussa 13+28=41 tehopistettä.

Mikkola oli tämänkin kauden alun kirjoilla Leksandissa, mutta selkävamma esti miehen pelaamisen. Alkuviikolla Mikkola ja seura purkivat keskinäisen sopimuksensa.

34-vuotias Mikkola sopii pelityyliltään erinomaisesti nykyiseen TPS-joukkueeseen. Päävalmentaja Hannu Virta olikin erittäin tyytyväinen saadessaan tutun miehen takaisin Turkuun.

- Niko on kuin tehty nykyiseen pelisysteemiimme. Nikon aktiivisuus, liike, asenne ja taistelu tulevat varmasti auttamaan joukkuetta, Virta kiittelee.

Mikkola harjoittelee TPS:n mukana jo lauantaina aamupäivällä. Hänen odotetaan olevan pelaavassa kokoonpanossa ensi torstain Ässät-ottelussa.