TPS-yhteisöt
EtusivuUutisetUutisarkistoKesä 2013TPS:lle vahvistuksia puolustukseen ja maalivahtiosastolle

TPS:lle vahvistuksia puolustukseen ja maalivahtiosastolle

TPS on tehnyt kauden 2013–2014 kattavat pelaajasopimukset puolustaja Shaone Morrisonnin ja maalivahti Fredrik Norrenan kanssa.

Kokenut ja vahvasti etenkin omalla puolustusalueella pelaava Morrisonn on pelannut NHL:ssä 480 ottelua Bruinsin, Capitalsin ja Sabresin riveissä. Viime kaudella isokokoinen (193/95) kanadalaispuolustaja pelasi KHL:ssä TsSKA ja Spartak Moskovassa.

Boston Bruinsin vuonna 2001 ykköskierroksella (#19) varaama kokoonsa nähden hyvin liikkuva puolustaja on TPS:n toinen kanadalaisvahvistus myöhemmin joukkueeseen liittyvän Brian Willsien lisäksi.

KHL:ään lähteneen maalivahti Atte Engrenin korvaajaksi ja ykkösvahdiksi hankittu kokenut Fredrik Norrena palaa kovin tavoittein tolppien väliin.

- Pärjäämään ja voittamaan tänne tultiin. Siihen olen TPS-paidassa tottunut ja se on yhä tavoitteena. Haluan näyttää, että olen edelleen kärkimolareita tässä sarjassa, Norrena kommentoi.

Yli 20 vuotta kestäneen ammattilaisuran aikana mm. KHL:n ja Elitserienin mestaruuden kertaalleen ja SM-liigan mestaruuden neljästi voittanut Norrena nimettiin keväällä TPS:n maalivahtivalmentajaksi, mutta nyt tehtävään täysipäiväisesti palaa kiekkolegenda Urpo Ylönen.

TPS hakee pelaajamarkkinoilta vielä lisää kärkipään vahvistuksia ensi kauden joukkueeseen.

HC TPS