TPS-yhteisöt
EtusivuUutisetUutisarkistoKesä 2013Paré, Sexton ja Seigo TPS:ään

Paré, Sexton ja Seigo TPS:ään

Turun Palloseura on tehnyt sopimukset kolmen pohjoisamerikkalaisen oikealta ampuvan pelaajan kanssa. Joukkueeseen liittyvät  keskushyökkääjä Francis Paré, laitahyökkääjä Dan Sexton ja puolustaja Steven Seigo.

26-vuotias Dan Sexton on pelannut NHL:ssä 88 ottelua Anaheim Ducksin riveissä mm. TPS-kasvatti Saku Koivun laiturina. Nopea ja taitava yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut kaksi viimeistä täyttä kautta AHL:ssä ja päätti kauden AHL:n finaaleissa Tampa Bayn farmiseura Syracuse Crunchin joukkueessa. Sextonin sopimus kattaa kauden 2013–2014.

Urallaan AHL:ssä 363 ottelua tehoilla 102+135 pelannut kanadalaissentteri Francis Paré voitti viime kauden päätteeksi AHL:n mestaruuden Detroitin farmijoukkue Grand Rapids Griffinsin riveissä. Myös laiturina pelannut Paré on taitava ja maalinälkäinen pelaaja, joka tekee kuitenkin tunnokkaasti töitä molempiin suuntiin. TPS:ään kärkisentteriksi hankitun 26-vuotiaan Parén sopimus kattaa myös kauden 2014–2015.

22-vuotias Steven Seigo on nuoresta iästään huolimatta valmistunut yliopistosta ja pelannut yliopistosarjassa urallaan 150 ottelua tehoilla 19+56. Kanadalaispuolustaja päätti viime kautensa AHL:ssä Calgary Flamesin farmiseura Abbotsford Heatin riveissä. Hyvin liikkuvan ja kiekollisen Seigon sopimus kattaa kauden 2013–2014, mutta sisältää SM-liigan alkuun asti kattavan try out -pykälän.

TPS:n urheilutoimenjohtaja Ari Vuoren mukaan uusien hankintojen myötä joukkueessa on nyt kaivattua kilpailua pelipaikoista.

- Olen erittäin tyytyväinen uusiin hankintoihimme, sillä he tulevat vahvistamaan joukkuettamme huomattavasti ja ovat urallaan eteenpäin meneviä hyvän ikäisiä pelaajia. Näiden vahvistusten jälkeen joukkue on valmis tulevaan kauteen, Vuori toteaa.

Willsie TPS:ään lokakuussa

Viime kaudella TPS:n maalipörssin voittanut kanadalaishyökkääjä Brian Willsie aloittaa kautensa KHL:ssä ja liittyy TPS:ään 7. lokakuuta. 35-vuotias Willsie viimeisteli viime kaudella TPS:ssä 48 ottelussa tehot 24+11.

HC TPS