Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK LA 27.10. 19:30 OSTA LIPUT
3.9.2018

JANOISILLE

seurajuoma

Katsomoravintola (K-18)

Katsomoravintola on sporttibaari ottelun ytimessä. Täällä pääset kokemaan unohtumattoman matsielämyksen hallin parhailla paikoilla. Liput Katsomoravintolaan alk. 39 € sisältäen alkoholittomat hanavirvoitusjuomat, kahvit / teet. Hanki lippusi täältä, vaihtoehtoina myös alennusryhmien liput. Pääset täyttämään juomia omatoimisesti Katsomoravintolan viereisistä ravintoloista Delistä ja Daltonista. Mobiilisovellus Yonottoman kautta tilaat näppärästi myös muut juomat omalle paikallesi Katsomoravintolaan. 

Lataa Yonoton Gatorade Centerin nettisivujen kautta. Katsomoravintolassa Happy hour koko illan!

Sport Bar (A5-katsomon takana)

Sport Bar on urheilun ystävän mekka. Ravintolan isot screenit takaavat, että pelissä pysyy mukana myös ravintolassa istuessaan. Vältä jonotus ja käytä mobiilisovellus Yonotonta! Sovelluksen kautta saat tilattua juomat etukäteen Sport Barin Yonottoman pikatiskille. Tilaa, maksa, nouda ja nauti! A-oikeudet.

Hall of Fame Bar (B-katsomon takana)

Kaikille avoin Hall of Fame pitää sisällään A-oikeuksin varustetun baarin sekä kaksi pikaruokakioskia. Kioskeissa tarjolla on maukkaat Wilhelm-grillimakkarat ja muut tutut sekä uudet kioskituotteet.

Bistro Metropol (B-katsomon takana)

Tunnelmallinen ravintola Hall of Famen ja Hockey Burgerin välissä. Sopii erinomaisesti asiakastilaisuuksiin tai illanviettoon. A-oikeudet.

Dalton (C3)

Täysin uudistettu ravintola Dalton palvelee tutulla paikallaan. Daltonissa pääset nauttimaan street food -ruokailun etukäteen ostetulla ruuan sisältävällä pääsylipulla. Street food tarjolla toisen erän alkuun asti. Katso otteluittain vaihtuva menu täältä. Vältä jonotus ja käytä mobiilisovellus Yonotonta! Sovelluksen kautta saat tilattua juomat etukäteen Daltonin Yonottoman pikatiskille. Tilaa, maksa, nouda ja nauti!

Gigantti Klubi

Gigantti Klubi eli Kurvi, kuten monet vielä sen tuntevat, on perinteinen katsomoravintola kiekkofaneille. Katsomoravintolan yläpuolelle sijoittuvassa ravintolassa on anniskeluoikeudet myös istumapaikoilla. Gigantti Klubille saat tilattua maistuvat burgerit Yonottoman palvelun kautta.

Lataa Yonoton Gatorade Centerin nettisivujen kautta.

Sky Bar (A5)

Tyylikkäässä Sky Barissa on janoisille tarjolla myös herkullinen buffet-päivällinen joka pelissä alkaen 1,5 tuntia ennen pelin alkua. Voit saapua yksin, kaksin tai ennakkovarauksesta myös suuremman ryhmän kanssa. Lasiseinin ympäröidyn ravintolan baari on avoinna pelin alusta lähtien yläkerran ollessa avoinna. A-oikeudet.

Tarkemmat kuvaukset ja lisätiedot ravintoloista Gatorade Centerin kotisivuilla. 

 

popcorn

 

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä:

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä myyntiimme p. 029 323 1922 (palveluaika arkisin klo 9.00-17.00)

Yhteydenotot sähköpostilla tapahtuvat myyjämme Sirpa Tuomelan kautta sirpa.tuomela@tps.fi


 

Captcha-koodi

Napsauta kuvaa nähdäksesi toisen captcha koodin.