17.1.2018

JANOISILLE 

Sport Bar (A5-katsomon lähellä)

Sport Bar on urheilun ystävän mekka. Ravintolan isot screenit takaavat, että pelissä pysyy mukana myös ravintolassa istuessaan. A-oikeudet.

 

Hall of Fame Café and Bar (B-katsomon takana)

Kaikille avoin Hall of Fame pitää sisällään A-oikeuksin varustetun baarin sekä kaksi pikaruokakioskia. Kioskeissa tarjolla on Wilhelm-grillimakkaraa, Dennis-pizzoja sekä muita kioskituotteita.

 

Bistro Metropol (B-katsomon takana)

Tunnelmallinen ravintola Hall of Famen ja Hockey Burgerin välissä. Sopii erinomaisesti asiakastilaisuuksiin tai illanviettoon. A-oikeudet.

 

Dalton (C3)

Villi Länsi -teemainen ravintola Dalton palvelee janoisia C3-katsomon takana. Ravintolassa on myös mahdollisuus seurata peliä valkokankaalta.

 

Gigantti Klubi

Gigantti Klubi eli Kurvi, kuten monet vielä sen tuntevat, on perinteinen katsomoravintola kiekkofaneille. D-katsomojen yläpuolelle sijoittuvassa ravintolassa on anniskeluoikeudet myös istumapaikoilla. Liput Gigantti Klubille saat varattua Ticketmasterin kautta. Tarjolla myös pizzaa ja nakkeja pikkunälkään.

 

Sky Bar (A5)

Tyylikkäässä Sky Barissa on ehdottomasti hallin paras näköala ulos. Sky Barissa on tarjolla herkullinen buffet-päivällinen joka pelissä alkaen 1,5 tuntia ennen pelin alkua. Voit saapua yksin, kaksin tai ennakkovarauksesta myös suuremman ryhmän kanssa. Lasiseinin ympäröidyn ravintolan baari on avoinna pelin alusta lähtien yläkerran ollessa avoinna. A-oikeudet.

 

Tarkemmat kuvaukset ja lisätiedot ravintoloista Gatorade Centerin kotisivuilla. 

 

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä:

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä myyntiimme p. 029 323 1922 (palveluaika arkisin klo 9.00-17.00)

Yhteydenotot sähköpostilla tapahtuvat myyjämme Sirpa Tuomelan kautta sirpa.tuomela@tps.fi


 

Captcha-koodi

Napsauta kuvaa nähdäksesi toisen captcha koodin.