Seuraava kotiottelu
TPS - KalPa TI 19.12. 18:30 OSTA LIPUT

Ravintolat

Kioskit

Kioskeista löydät perinteiset jäähalliherkut: lihapiirakat, nakkipiirakat, nakkiveneet ja höyrymakkarat. Lisäksi myynnissä kahvia, leivonnaisia, virvoitusjuomia ja makeisia.

 

Deli Corner (A1-katsomon lähellä)

Deli Corner löytyy Gatorade Centerin pääovien vasemmalta puolelta. Herkuttelijat ilahtuvat irtokarkkivalikoimasta, popcorneista, jäähilejuomasta ja hattarasta. Makeahirmujen unelmapaikka. Nälkäisille tarjolla on Denniksen pizzoja sekä SiipiKingsin maustettuja kanansiipiä. A-oikeudet.

 

Sport Bar (A5-katsomon lähellä)

Sport Bar on urheilun ystävän mekka. Ravintolan isot screenit takaavat, että pelissä pysyy mukana myös ravintolassa istuessaan. Avoinna myös konserteissa ja useimmissa muissa tapahtumissa. A-oikeudet.

 

Hall of Fame Café and Bar (B-katsomon takana)

Hall of Fame pitää sisällään A-oikeuksin varustetun baarin sekä kaksi pikaruokakioskia. Kioskeissa tarjolla on Wilhelm-grillimakkaraa, Dennis-pizzoja sekä muita kioskituotteita.

 

Bistro Metropol (B4)

Tunnelmallinen ravintola Hall of Famen ja Hockey Burgerin välissä. A-oikeudet.

 

Hockey Burger (C1-C2)

Hockey Burgerin itsepalvelulinjastosta keräät nopeasti koko perheen eväät isoon tai pieneen nälkään. Tarjolla mm. hampurilaisia, ranskalaisia, makkaraperunoita ja salaatteja. Myynnissä myös oluet ja siiderit.

 

Dalton (C3)

Villi Länsi -teemainen ravintola Dalton palvelee janoisia C3-katsomon takana. Ravintolassa on myös mahdollisuus seurata peliä valkokankaalta.

 

Gigantti Klubi

Gigantti Klubi eli Kurvi, kuten monet vielä sen tuntevat, on perinteinen katsomoravintola kiekkofaneille. D-katsomojen yläpuolelle sijoittuvassa ravintolassa on anniskeluoikeudet myös istumapaikoilla. Liput Gigantti Klubille saat varattua Ticketmasterin kautta. Tarjolla myös pizzaa ja nakkeja pikkunälkään.

 

Sky Bar (A5)

Tyylikkäässä Sky Barissa on ehdottomasti hallin paras näköala ulos. Sky Barissa on tarjolla herkullinen buffet-päivällinen joka pelissä alkaen 1,5 tuntia ennen pelin alkua. Voit saapua yksin, kaksin tai ennakkovarauksesta myös suuremman ryhmän kanssa. Lasiseinin ympäröidyn ravintolan baari on avoinna pelin alusta lähtien yläkerran ollessa avoinna. A-oikeudet.

 

Business Club

Ravintola Business Club palvelee HC TPS:n peleissä klubilipun omaavia katsojia. Ravintolassa tarjotaan päivällinen sekä jääkiekkoaiheista ohjelmaa ja haastatteluja. Klubilippuja voi tiedustella TPS:n myynnistä. Ravintola aukeaa 1,5 tuntia ennen ottelun alkua.

 

Aura Premium Lounge

Areenan ylellisin ravintola tarjoaa paikat ruokailuun noin 240 hengelle sekä suoran näkymän areenatasolle lähes joka pöydästä. Liigaotteluissa tarjolla on huippukokkien suunnittelema kolmen ruokalajin menu. Vain pöytävarauksella. Pöytävarauksia voit tiedustella HC TPS:n myynniltä. Ravintola aukeaa 1,5 tuntia ennen ottelun alkua.

Katsomoravintolassa arkisin lounasruokailu, josta lisätietoja löydät täältä.

Tarkemmat kuvaukset ja lisätiedot ravintoloista Gatorade Centerin kotisivuilla.

 

Aura-pöytä.jpg