Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK LA 27.10. 19:30 OSTA LIPUT

Liigaottelut 2014 - 2015

TPS - Lukko

1-4
LA 27.12.2014
HK Areena

Tauko ohi – Aika jatkaa taistelua

TPS aloittaa kevätkautensa isännöimällä lauantaina tutuksi tullutta vastustajaa Rauman Lukkoa.

Kinkut on sulateltu ja TPS on valmis jatkamaan taivaltaan kohti kevään ratkaisupelejä. HK Areenalle saapuu vieraaksi CHL-peleistäkin tuttu vastustaja Rauman Lukko.

Väsymättömällä taistelullaan ja ahkeralla taklaamisellaan yleisön suosikiksi noussut tulokaslaituri Otto Karvinen kertoo joukkueen harjoitelleen tauon aikana kutakuinkin samalla kaavalla, kuin muutenkin.

- Treeneissä on tehty aikalailla samoja juttuja, kuin aikaisemminkin. Maalinteon kanssa meillä oli vähän ongelmia ennen taukoa, niin ehkä siihen on panostettu vähän normaalia enemmän, Karvinen kertoo.

Kiltti joulumieli ei ole vallannut joukkueen valmennusjohtoa, vaan töitä on tehty tauon aikana niska limassa.

- On kyllä menty kovaa ja luisteltu tosi paljon, Karvinen toteaa.

Lukko tullut tutuksi

TPS on ollut Lukkoa tällä kaudella parempi Liigassa voitoin 2-1, mutta raumalaiset onnistuivat tiputtamaan Palloseuran CHL:n jatkopeleissä ulos turnauksesta. Joukkueet alkavat varmasti käymään toisilleen tutuiksi, kun edessä on jo kuudes kamppailu tällä kaudella.

- Nojuu, on kyllä kieltämättä tullut tutuksi! Lukko on ennen kaikkea kokenut ja kovaa taisteleva joukkue, Karvinen arvioi tulevaa vastustajaa.

Lukolla on joukkueessaan fyysisestäkin pelistä tuttuja pelaajia joukkueessaan. Palaako raumalaisilla huomenna kiinni kovana ärsyttäjänä tunnettuun Karviseen?

- No toivottavasti! Karvinen hekottaa.

Juraj Simekin debyytti

Palloseurassa nähtiin vaihtuvuutta tauon aikana, kun Radek Smolenak lähti jatkamaan kauttaan Ruotsiin ja tilalle hankittiin Juraj Simek Sveitsin pääsarjasta. Maalivainuisen laiturin pelaaminen huomisessa pelissä on vielä auki.

Lisäksi Palloseuran kokoonpanosta puuttuvat nuorten MM-kisoissa Suomea edustavat Mikko Rantanen ja Julius Vähätalo.

Kiekko tippuu HK Areenan jäähän kello 17.00!