Seuraava kotiottelu
TPS - KalPa LA 23.2. 17:00 OSTA LIPUT

SM-liigaottelut 2012 - 2013

Jokerit - TPS

5-1
PE 21.9.2012

TPS jäi jyrän alle Helsingissä

Sarjajumbona ennen illan kierrosta ollut Jokerit oli kotonaan loistovireessä, ja TPS ei pystynyt vastamaan narrilauman vauhtiin. Jokerit oli lopulta parempi maalein 5-1.

TPS:n ja Jokereiden välinen liigakamppailu ratkesi käytännössä avauserässä, kun Jokerit karkasi 4-0-johtoon. TPS:n perisyntinä alkukaudesta ollut pehmeys oman maalin edessä jatkui myös Helsingissä, sillä Jokerit iski kaikki osumat aivan Atte Engrenin silmien alta.

Neljäs maali oli Engrenille liikaa, ja tolppien väliin luisteli Antero Niittymäki.

Toisessa erässä TPS pääsi paremmin peliin mukaan, ja onnistui luomaan hyviä paikkoja jokerimaalille. Lopulta kavennus näki päivänvalon, kun Brian Willsie onnistui ylivoimalla Corey Locken syötöstä.

TPS:llä oli hyviä paikkoja kaventaa eroa entisestään, mutta TPS-hyökkääjät saivat kerta toisensa jälkeen käydä vetämässä vesiperän.

Jokerit iski ottelussa vielä yhden osuman päätöserässä, ja TPS:n loppukiri pysähtyi siihen.

Ottelu oli Jokereiden avauskotipeli, joten kotijoukkueessa lataus oli varmasti kunnossa. Kun Jokerit oli vielä vailla avausvoittoa, sen ilme oli entistä taistelevampi. Siihen TPS ei tällä kertaa pystynyt vastaamaan.

TPS:n kasvojenpesumahdollisuus järjestyy hyvin nopeasti, sillä jo lauantaina TPS kohtaa kotonaan sarjan kärkipäässä porskuttavan SaiPan.